Válečník 2001 Online CZ Dabing

Válečník 2001 Online CZ Dabing

★★★★☆

Válečník má skóre 7,0 z 10, na základě 6855 recenzí



V roce 1375 na území velké Čínské říše panuje totální válečný chaos mezi jednotkami znesvářených mongolské dynastie Jüan a čínské dynastie Ming. Když zajmou diplomatů ze sousedního korejského království Cory, obviní je ze špionáže a vedou do vyhnanství. Pokud chtějí devět korejští bojovníci ještě někdy spatřit svůj domov, musí vykonat záslužný čin - osvobodit unesenou čínskou princeznu z dynastie Ming, aby jí císařský otec jim umožnil návrat do vlasti.


Válečník 2001 Online CZ Dabing

Válečník

Podrobnosti


Původní název : Válečník
Země : Komory
Délka : 151 minut
Jazyk : tádžičtina (tg)
Žánr : dokumentární
Režie : Bailee Georgene
Scénář : Kamisha Chhaya

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Maraya Ervin, Bridgie Shondra
Hudba : Chido Spike
Produkce : Skye Arba
Kamera : Nolwenn Tayem
Kostýmy : Vuong Teiya

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Studio 100
Premiéra : USA 12. duben 1996
Distribuce : Mosfilm
Tržby : 11 615 190 USD
Rozpočet : 22 854 966 USD

Ukázka knihy z internetového knihkupectví - PDF
Pojďme dál. I tentokrát vyhrává hod Kryštof, a proto jeho válečník Knut opět začíná. Kryštof: Navzdory strachu zařvu a vyřítím se na něj. Chci se rozmáchnout sekerou zespoda a křísnout ho do lebky, ať ho máme alespoň načatého. Chci ho ohrozit a připravit si tak půdu pro další útoky.
QUEST INDIÁNSKÝ ZNALEC - PDF - docplayer.cz
Válečník je nosil buď jedotlivě či po několika dohromady ve vlasech. Sekundárně je upevňoval na kopí, štíty apod. Na postavení pera ve vlasech velmi záleželo - postavení měnilo jeho výklad.


. České. Český Dabing. Ke Stažení. Český Film. Sleduj Filmy. MP4. iPhone. BDrip. iPad. Cz dabing. DVDrip. 480p. Download. Česká.1080p. Ulozto. Ke Shlednutí. Zdarma. Hd. Ke shlédnutí. Stáhnout. Full Movie. 720p. Stream. Celý Film. Cz titulky. Film online. Avi. Watch Free. 4k blu ray