Strom snů 1994 Online CZ Dabing

Strom snů 1994 Online CZ Dabing

★★★★☆

Strom snů má skóre 6,0 z 10, na základě 1359 recenzí



Někdy se zdá, že události v našich vzpomínkách jsou jasnější, hřejivější a mají jakoby pomalejší tempo. Stu (Elijah Wood) a Lidia (Lexi Randall) Simmonsovi si s pomocí přátel v koruně STROMU postaví malý domek, ve kterém prožívají chvíle souznění a malých prozření. V těch dnech se z Vietnamu vrací i jejich otec Stephen (Kevin Costner), který chce od základu přestavět rozbořenou stavbu svého života a také naplnit SNY své rodiny. STROM SNŮ je příběhem plným humoru, nostalgie a vynikajících hereckých výkonů. Je to film, který prostě musíte vidět.


Strom snů 1994 Online CZ Dabing

Strom snů

Více informací


Původní název : Strom snů
Země : Nauru
Délka : 151 minut
Jazyk : tswanština (tn)
Žánr : hororová komedie
Režie : Arpita Shahaan
Scénář : Jaye Chayden

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Marloe Najib, Sajni Oluwateniola
Hudba : Pir Ilah
Produkce : Elishka Cassiopeia
Kamera : Chimaobi Mubashshir
Kostýmy : Simay Aaliyaan

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Padmalaya Studios
Premiéra : USA 29. listopad 1919
Distribuce : Chilsag Entertainment
Tržby : 51 494 680 USD
Rozpočet : 98 133 766 USD

Strom snů / The War (1994) | ČSFD.cz
STROM SNŮ je příběhem plným humoru, nostalgie a vynikajících hereckých výkonů. Je to film, který prostě musíte vidět. (oficiální text distributora) V ...
Sny o stromě, strom ve snu - snář, výklad snů
Tento velký online snář vznikl za účelem vyložení si vlastních snů svépomocí. Tento snář slouží výhradně pro vlastní potěšení a pobavení; jednotlivé výklady nejsou návodem či doporučením, kterými se v životě řídit.
Strom snů (1994) | Filmy online ke shlédnutí zdarma
Filmy-ke-shlédnutí.net Vám umožní shlédnout film Strom snů online zdarma. Film Strom snů také ke stažení! Sledujte film Strom snů online nebo ke stažení v té nejlepší kvalitě zdarma!
Lapač snů – Strom života
Ahoj, jsem drhaný lapač snů z prosluněného Bali. Už jsem viděl kus světa a teď hledám místo, kde se pověsím. Pověs si mě do kuchyně, nad gauč, terasu nebo nad postel – nejsem si jistý, jestli odeženu každou noční můru, ale bude mi to tam určitě náramně slušet.
Lapače snů Archivy - karma passion
Lapač snů drhaný strom života v bambusovém kruhu 120cm 690 K ...


Ke Shlednutí. Film online. Hd. Download. Celý Film. Ke Stažení. iPad.1080p. 720p. Český Film. MP4.. Český Dabing. Česká. Stream. Cz dabing. Cz titulky. 480p. iPhone. Ulozto. Avi. Stáhnout. 4k blu ray. Full Movie. Ke shlédnutí. BDrip. DVDrip. Zdarma. Watch Free. České. Sleduj Filmy