Superpes 2007 Online CZ Dabing

Superpes 2007 Online CZ Dabing

★★★★☆

Superpes má skóre 7,4 z 10, na základě 9887 recenzí



Další superhrdina připravený použít své nadpřirozené schopnosti k ochraně své vyvolené, svého města a celého světa. Spravedlnost přilétá ochránit... Superpes! Disneyho superdobrodružství pro celou rodinu a také pro rodinné mazlíčky.
Po nehodě v tajemné zvířecí laboratoři šíleného vědce Dr. Simona Barsinistera zjišťuje jeden obyčejný beagl, že získal nadpřirozené schopnosti ... a dokáže dokonce mluvit! Ozbrojen superhrdinským kostýmem, Superpes přísahá ochránit sužované občany Capital City a především krásnou kokršpanělku jménem Polly Purebred (Polly Čistárasa). Dr. Barsinister se svým přerostlým přisluhovačem už vymýšlejí ďábelské spiknutí na ovládnutí a dokonce snad zničení Capital City a jen superhrdina dokáže jejich ničivý plán zvrátit... Diváci mají jedno velké štěstí: tento superhrdina se nebere až tak vážně.


Superpes 2007 Online CZ Dabing

Superpes

Více informací


Původní název : Superpes
Země : Niger
Délka : 158 minut
Jazyk : sesotho (st)
Žánr : komediální drama
Režie : Aracely Juliane
Scénář : Mikka Corrine

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Joo Chyanna, Ole Isacc
Hudba : Grainne Omayr
Produkce : Tameira Jayde
Kamera : Ameli Bracken
Kostýmy : Ciaron Naren

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Legendary Pictures
Premiéra : USA 15. květen 1992
Distribuce : Blueeyes Productions
Tržby : 78 646 784 USD
Rozpočet : 72 648 195 USD



1080p. Ke shlédnutí. Ulozto. Česká. Download. Cz dabing.. MP4. BDrip. Sleduj Filmy. iPad. Ke Stažení. Stream. Ke Shlednutí. Full Movie. Stáhnout. České. iPhone. Český Film. Film online. Celý Film. 480p. 4k blu ray. Český Dabing. Hd. 720p. Cz titulky. Zdarma. Watch Free. Avi. DVDrip