Tváří v tvář smrti 1986 Online CZ Dabing

Tváří v tvář smrti 1986 Online CZ Dabing

★★★★☆

Tváří v tvář smrti má skóre 8,7 z 10, na základě 8221 recenzí



Mladík Brad Whitewood pozná svého otce až v dospělosti. Protože nemá žádné vyhlídky na dobrý život, přidá se ke zlodějskému gangu, kterému Brad Whitewood starší šéfuje. Pro začátek začne spolu s kamarády krást místním farmářům traktory, které od něj otec "kupuje". Jednoho dne je však mladík svědkem, jak otec nechá chladnokrevně zabít bývalého kumpána, který mu začínal být nebezpečný. Brad by se od té chvíle rád vrátil ke spořádanému životu, avšak pozná, že opustit svět organizovaného zločinu není tak jednoduché. Otec se neštítí ničeho, a tak se v ohrožení života ocitá nejen Brad, ale i jeho bratr Tommy a milovaná dívka Terry...


Tváří v tvář smrti 1986 Online CZ Dabing

Tváří v tvář smrti

Podrobnosti


Původní název : Tváří v tvář smrti
Země : Norsko
Délka : 151 minut
Jazyk : sámština (se)
Žánr : tragikomedie
Režie : Naheda Bhavdeep
Scénář : Isher Ameliah

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Shu Rayya, Obi Mohamod
Hudba : Marykate Renwa
Produkce : Miron Fabeha
Kamera : Mysha Lenisha
Kostýmy : Maxine Vedat

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Kadokawa Pictures
Premiéra : USA 26. září 1979
Distribuce : Tyler Perry
Tržby : 42 845 134 USD
Rozpočet : 14 995 635 USD

Tváří v tvář smrti / At Close Range (1986) | ČSFD.cz
Navíc film v podstatě nekončí nijak. Christopher Walken, kterýho mam jinak docela rád, mi tady přišel jak úplnej dement. Seana Penna naopak nemam rád vůbec.
Tváří v tvář / Face/Off (1997) | ČSFD.cz
Castor se totiž mezitím probral z komatu, ukradl Archeovu tvář a zlikvidoval všechny, kdo o záměně tváří věděli. Psychopatický terorista se tak stal agentem FBI, zatímco skutečný policista s tváří mnohonásobného vraha, trpí v přísně střeženém kriminále.
Tváří v tvář smrti - Filmy online ke stažení zdarma ...
Tváří v tvář smrti (1986) online ke shlédnutí zdarma Obsah filmu Tváří v tvář smrti (1986): Mladík Brad Whitewood pozná svého otce až v dospělosti. Protože nemá žádné vyhlídky na dobrý život, přidá se ke zlodějskému gangu, kterému Brad Whitewood starší šéfuje.
Tváří v tvář smrti - PhDr. Naděžda Špatenková, Ph.D.
Tváří v tvář smrti - PhDr. Naděžda Špatenková, Ph.D.. Kapitola z knížky Jak řeší krizi moderní žena /Grada Publishing/ Smrt blízkého člověka. Smrt blízkého člověka bezpochyby patří k největším krizím, které vás mohou postihnout. Smrtí ztrácíte tohoto člověka navždy, definitivně.
Tváří v tvář smrti (1986) online ke zhlédnutí - Filmy ...
Tváří v tvář smrti Mladík Brad Whitewood pozná svého otce až v dospělosti. Protože nemá žádné vyhlídky na dobrý život, přidá se ke zlodějskému gangu, kterému Brad Whitewood starší šéfuje.


iPad.. Cz titulky. Zdarma. 720p. Ulozto. Avi. Cz dabing. iPhone. Český Film. BDrip. Full Movie. MP4. Česká. České. DVDrip. 480p. Hd. Sleduj Filmy. Watch Free. Ke Stažení. Ke Shlednutí.1080p. Stream. Český Dabing. Ke shlédnutí. 4k blu ray. Download. Celý Film. Film online. Stáhnout