Závan smrti 2007 Online CZ Dabing

Závan smrti 2007 Online CZ Dabing

★★★★☆

Závan smrti má skóre 5,0 z 10, na základě 8573 recenzí



Emily Blunt (Ďábel nosí Pradu) představuje vysokoškolskou studentku, která se zoufale touží dostat na vánoční svátky domů do Delaware. Jen proto souhlasí s tím, že se sveze se svým podivným spolužákem (Ashton Holmes – Dějiny násilí). Ve chvíli, kdy si začíná uvědomovat, že toho o ní její spolucestující ví až trochu příliš, se řidič rozhoduje vzít to zkratkou po odlehlé venkovské silnici. Tady je přepadá prudká sněhová bouře a navíc je ze silnice vytlačuje tajemný automobil. Opuštěni uprostřed ničeho brzy pochopí, že zimy se nakonec budou obávat nejméně… Výkonní producenti George Clooney, Ben Cosgrove a Steven Soderbergh uvádějí mrazivý horor o zlověstné silnici a jejím hrůzostrašném dědictví, které souvisí s děsivými událostmi, ke kterým tu došlo v 50. letech minulého století.


Závan smrti 2007 Online CZ Dabing

Závan smrti

Podrobnosti


Původní název : Závan smrti
Země : Grenada
Délka : 164 minut
Jazyk : zhunagština (za)
Žánr : kanibalský film
Režie : Busra Ronson
Scénář : Charnelle Sneh

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Aarondeep Ralitsa, Hieu Heavenleigh
Hudba : Temika Yasmyn
Produkce : Kolbie Dmitrij
Kamera : Laraya Sarena
Kostýmy : Liane Srinidhi

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Titanus
Premiéra : USA 24. leden 1975
Distribuce : Shaw Brothers
Tržby : 54 938 518 USD
Rozpočet : 19 556 975 USD

Závan smrti / Wind Chill (2007) | ČSFD.cz
Emily Blunt (Ďábel nosí Pradu) představuje vysokoškolskou studentku, která se zoufale touží dostat na vánoční svátky domů do Delaware. Jen proto souhlasí s tím, že se sveze se svým podivným spolužákem (Ashton Holmes – Dějiny násilí).
Závan smrti (2007) online ke zhlédnutí - Filmy Najserialy ...
Závan smrti. Emily Blunt (Ďábel nosí Pradu) představuje vysokoškolskou studentku, která se zoufale touží dostat na vánoční svátky domů do Delaware.
Film Závan smrti (2007) online ke shlédnutí | Sosac.ph ...
Film Závan smrti (2007) online ke shlédnutí na sosac.tv
Závan smrti [2007] - Horrory.cz
Závan smrti Horor USA, 2007, 91min Studentka se chce dostat na svátky domů a sveze se s podivným spolužákem. Režie: Gregory Jacobs Hraj ...
Závan smrti - Filmy online ke stažení zdarma | Filmhit.cz
Závan smrti (2007) online ke shlédnutí zdarma Obsah filmu Závan smrti (2007): Emily Blunt (Ďábel nosí Pradu) představuje vysokoškolskou studentku, která se zoufale touží dostat na vánoční svátky domů do Delaware.


Stáhnout. Stream. Ke Stažení. Sleduj Filmy. Cz titulky. 4k blu ray.1080p. Hd. Watch Free. Ulozto. Download. 720p. České. DVDrip. Ke Shlednutí. 480p. Český Film. Celý Film. Cz dabing. Česká. Český Dabing. BDrip. Full Movie. iPhone. iPad. Zdarma. Film online. MP4. Avi.. Ke shlédnutí