Milenec je zločinec! 2008 Online CZ Dabing

Milenec je zločinec! 2008 Online CZ Dabing

★★★★☆

Milenec je zločinec! má skóre 5,4 z 10, na základě 7051 recenzí



Když mladý agent FBI Henry Durand (Colin Hanks) odjížděl na tajnou misi, jeho máma (Meg Ryanová) byla stejná jako jiné osamělé matky: obětavá a hodně závislá na svém synovi, nešikovná, trochu moc při těle a zcela bez zájmu o opačné pohlaví. Neviděli se tři roky a po návratu se syn nestačí divit. Doma najde mladistvě vyhlížející sexy ženu, která zjevně našla nejen sama sebe, ale i muže, do něhož se zamilovala. A Henry, přestože se mu do toho nechce, musí se svou snoubenkou (Selma Blairová) bydlet pod jednou střechou s mámou i jejím milencem Tommym (Antonio Banderas). Copak o to, láska přece kvete v každém věku a i zralá žena se může zamilovat jako puberťačka. Jenže Henry brzy přijde na to, že muž, který ji tolik okouzlil, je zřejmě mezinárodně hledaný zloděj uměleckých předmětů, po němž pátrá i FBI... Romantickou komedii natočil režisér George Gallo.


Milenec je zločinec! 2008 Online CZ Dabing

Milenec je zločinec!

Více informací


Původní název : Milenec je zločinec!
Země : Španělsko
Délka : 146 minut
Jazyk : volofština (wo)
Žánr : erotický
Režie : Jeneva Najmah
Scénář : Eris Ayyaan

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Elmas Manthan, Phillis Forest
Hudba : Shrishti Bavisha
Produkce : Melony Raihaanah
Kamera : Cigdem Usher
Kostýmy : Beca Veli

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Pink International
Premiéra : USA 29. květnu 1966
Distribuce : Working Title
Tržby : 12 543 898 USD
Rozpočet : 46 296 829 USD

Milenec je zločinec! / My Mom's New Boyfriend (2008) | ČSFD.cz
Jinak k hodnocení filmu - je to půměr, děj se od začátku do konce ubírá stejným tempem, nečekejte žádnou větší zápletku, zvrat, prostě cokoli, co by vás zásadně překvapilo - ale to se dá od tohoto typu filmu očekávat, nejsou to Dennyho parťáci, ale čistě romantická komedie s trochu akční příměsí, která neurazí ani neoslní.
Milenec je zločinec!, Sleduj filmy online zdarma na ...
Jenže Henry brzy přijde na to, že muž, který ji tolik okouzlil, je zřejmě mezinárodně hledaný zloděj uměleckých předmětů, po němž pátrá i FBI... Romantickou komedii natočil režisér George Gallo.
Film Milenec je zločinec! (2008) online ke shlédnutí ...
Štítky: Film Milenec je zločinec! (2008) online česky, shlédni film Milenec je zločinec! online ve vysoké kvalitě, Milenec je zločinec! (2008) online ke shlédnutí v HD.
Milenec je zločinec! (2008) - film online zdarma
Milenec je zločinec! ke stažení. Film Milenec je zločinec! můžete přehrát kliknutím níže v případě, že je dostupné video. Vybrali jsme si pro online filmy službu streamuj.tv, která je bez reklam a virů. Streamuj.tv je zpoplatněno symbolickým poplatkem, ale přehrávání je bez reklam a ve vysoké kvalitě, Netu.tv je zdarma.
Milenec je zločinec! - My Mom's New Boyfriend
Jenže Henry brzy přijde na to, že muž, který ji tolik okouzlil, je zřejmě mezinárodně hledaný zloděj uměleckých předmětů, po němž pátrá i FBI... Romantickou komedii natočil režisér George Gallo.


Avi. 480p. Ulozto.. Cz dabing. Stream. 720p. BDrip. Hd. Download.1080p. 4k blu ray. MP4. Full Movie. Český Dabing. Stáhnout. Celý Film. Ke Stažení. Ke Shlednutí. Zdarma. DVDrip. České. Ke shlédnutí. Sleduj Filmy. iPhone. iPad. Watch Free. Cz titulky. Česká. Film online. Český Film