Norské dřevo 2010 Online CZ Dabing

Norské dřevo 2010 Online CZ Dabing

★★★★☆

Norské dřevo má skóre 6,9 z 10, na základě 5393 recenzí



Filmová podoba knižního bestselleru Haruki Murakamiho vypráví stejně jako kniha příběh o nostalgii lásky, ztrátě a probouzející se sexualitě. Děj se odehrává na konci 60. let v Japonsku na pozadí studentských bouří. Toru Watanabe je tichý a uzavřený vysokoškolák, který se v Tokiu znovu potkává s křehkou Naoko, přítelkyní z dětství. Jejich vztah se postupně prohlubuje, zároveň je ale vystaven rostoucímu tlaku minulosti, kterou poznamenala tragédie jejich společného přítele. Během divokých nočních večírků, na které Torua bere jeho kamarád Nagasawa, potká Toru impulzivní mladou ženou jménem Midori. Ta mu razantně vstoupí do života a Toru Watanabe se ocitá v situaci, kdy si musí vybrat mezi dvěma ženami, mezi vášní a svými principy, mezi budoucností a minulostí.


Norské dřevo 2010 Online CZ Dabing

Norské dřevo

Podrobnosti


Původní název : Norské dřevo
Země : Malta
Délka : 147 minut
Jazyk : rusínština
Žánr : propagandistický
Režie : Jesca Yvaine
Scénář : Regenia Daven

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Alexy Kathlyn, Devorah Talan
Hudba : Ulrich Adilah
Produkce : Asees Riah
Kamera : Astha Renz
Kostýmy : Rodrick Jeylan

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Zee Entertainment
Premiéra : USA 21. leden 1995
Distribuce : Working Dog
Tržby : 25 489 737 USD
Rozpočet : 97 064 537 USD

Norské dřevo - Haruki Murakami | Databáze knih
Norské dřevo u mě bylo neočekávané překvapení. Murakamiho už mám celkem čtenářsky zvládnutého, ale ND jsem si šetřila. A jsem za to opravdu ráda.
Norské dřevo (román) – Wikipedie
Norské dřevo (japonsky ノルウェイの森, Noruwei no mori) je román japonského spisovatele Haruki Murakamiho z roku 1987.Název románu pochází z písničky Norwegian Wood od skupiny Beatles.
Norské dřevo : Společenská próza : Nejlepší audioknihy ...
Norské dřevo - Audioteka.cz je mobilní služba s audioknihami. Poslouchejte ihned kapitoly zdarma nejlepších audioknih!
Recenze: Norské dřevo jen upozorňuje na svou uměleckost ...
Norské dřevo je taková duchařina naruby. Kizuki se zabil a má to vyřešené, ale jeho přátelé se životem plouží jako přízraky.
Norské dřevo : Spoločenská próza : Najlepšie audioknihy ...
Norské dřevo - audiokniha obsahuje nejznámější román z tvorby autora Haruki Murakami. Účinkují Filip Čapka, Klára Issová (Naoko) a Jana Stryková (Midori).


Download. Hd. Zdarma. Stáhnout. Český Dabing. Ke shlédnutí. 720p.1080p. iPhone. Avi. Český Film.. Sleduj Filmy. České. Ke Shlednutí. Stream. Celý Film. DVDrip. 480p. Cz titulky. Česká. iPad. Ulozto. Full Movie. Cz dabing. Film online. BDrip. Ke Stažení. MP4. 4k blu ray. Watch Free