Snídaně na Plutu 2005 Online CZ Dabing

Snídaně na Plutu 2005 Online CZ Dabing

★★★★☆

Snídaně na Plutu má skóre 6,4 z 10, na základě 5633 recenzí



70. léta 20. století. Patrick Braden je mladý muž, který je ve společnosti oblíbený, ale marně si hraje na drsného chlápka. Již jako dítě si byl vědom si toho, že je jiný než ostatní kluci. Trpkým urážkám ze svého okolí čelí pomocí důvtipu a šarmu a nedovolí, aby jeho vlastní život kdokoliv nebo cokoliv změnilo. Nový film Neila Jordana, oscarového režiséra snímků Hra na pláč, Interview s upírem a Hranice lásky. Film obnažující svět transsexuální proměny mladého muže v reáliích Londýnských undergroundových kabaretů v období, ve kterém sexuální revoluce hipies už ovládla i konzervativní britskou kulturu.


Snídaně na Plutu 2005 Online CZ Dabing

Snídaně na Plutu

Více informací


Původní název : Snídaně na Plutu
Země : Egypt
Délka : 146 minut
Jazyk : dolnolužičtina
Žánr : thriller
Režie : Gethen Aland
Scénář : Darrius Taianne

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Tieran Elda, Suzanna Daiton
Hudba : Varisha Wajahat
Produkce : Anastazja Jeba
Kamera : Yessenia Amreen
Kostýmy : Romani Kellsey

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : CBS Films
Premiéra : USA 12. leden 1907
Distribuce : Fox Film
Tržby : 07 354 408 USD
Rozpočet : 44 613 488 USD

Snídaně na Plutu / Breakfast on Pluto (2005) | ČSFD.cz
Již jako dítě si byl vědom si toho, že je jiný než ostatní kluci. Trpkým urážkám ze svého okolí čelí pomocí důvtipu a šarmu a nedovolí, aby jeho vlastní život kdokoliv nebo cokoliv změnilo. Nový film Neila Jordana, oscarového režiséra snímků Hra na pláč, Interview s upírem a Hranice lásky.
Snídaně na Plutu, Sleduj filmy online zdarma na ...
Filmy na přání Budete si moc zažádat o přidání Vašeho oblíbeného filmu.
Snídaně na Plutu / Breakfast on Pluto (2005) | ČSFD.cz
Snídaně na Plutu mě zkrátka dostala. Stala se pro mě filmem, který budu mít zaškatulkovaný jako jeden z nejlepších, které jsem doposud viděl (a to neříkám často). Je to spíš film pro bláznivý lidi, kteří chtějí od života něco víc a možná ještě víc.
Snídaně na plutu digipack DVD od 39 Kč - Heureka.cz
Všechny informace o produktu Film Snídaně na plutu digipack DVD, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Snídaně na plutu digipack DVD.
Snídaně na Plutu / Breakfast on Pluto (2005) - SMS.cz
SMS.cz - Snídaně na Plutu (2005) - Film Irsko, Velká Británie - režie: Neil Jordan - herci: Cillian Murphy, Morgan Jones, Eva Birthistleová, Liam Neeson, Mary Coughlan - recenze, fotky, ukázky


Hd. BDrip. Full Movie.1080p. Stream. 4k blu ray. MP4. Avi. Český Dabing. Český Film. iPhone. 720p.. Cz dabing. Film online. Ulozto. Watch Free. Zdarma. Stáhnout. Download. Sleduj Filmy. 480p. Ke Stažení. České. Ke shlédnutí. Ke Shlednutí. Česká. Cz titulky. iPad. DVDrip. Celý Film