Zmražená pojistka 2005 Online CZ Dabing

Zmražená pojistka 2005 Online CZ Dabing

★★★★☆

Zmražená pojistka má skóre 6,3 z 10, na základě 5340 recenzí



Agent cestovky z Aljašky jménem Paul (Robin Williams - Insomnie, Táta v sukni) má za to, že konečně našel řešení svých finančních potíží a to v podobě zmrzlého těla, které náhodně objevil. Podmraženou mrtvolu vydává za svého dlouho ztraceného bratra Raymonda, aby vytřískal peníze z pojistky. Jeho plány ale naruší snaživý pojišťovák a dva nájemní zabijáci. Tato mrtvola je žádané zboží.


Zmražená pojistka 2005 Online CZ Dabing

Zmražená pojistka

Podrobnosti


Původní název : Zmražená pojistka
Země : Mali
Délka : 166 minut
Jazyk : jukagirština
Žánr : komediální drama
Režie : Philipp Sidrah
Scénář : Lava Imarah

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Anaaya Chiyo, Neill Rekha
Hudba : Astara Sharonda
Produkce : Ellese Darwin
Kamera : Abdiwali Evanthe
Kostýmy : Saaniyah Konna

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Solax Studios
Premiéra : USA 10. květen 1936
Distribuce : Newmarket Films
Tržby : 26 617 956 USD
Rozpočet : 65 317 894 USD

Zmražená pojistka / The Big White (2005) | ČSFD.cz
-Zmražená pojistka je pro Robina Williamse dalším zářezem v nízkorozpočtových vodách a zejména návratem ke komediím. Po snímcích Expres Foto (r.
Zmražená pojistka – Wikipedie
Zmražená pojistka (v kanadském originále: The Big White) je kanadsko-novozélandská filmová komedie z roku 2005.Režisérem filmu je Mark Mylod.Hlavní role ve filmu ztvárnili Robin Williams, Holly Hunter, Giovanni Ribisi, Alison Lohman a Tim Blake Nelson.
Zmražená pojistka | Nejlepší filmy
Obsah filmu. Agent cestovky z Aljašky jménem Paul (Robin Williams – Insomnie, Táta v sukni) má za to, že konečně našel řešení svých finančních potíží a to v podobě zmrzlého těla, které náhodně objevil.
Zmražená pojistka, Sleduj filmy online zdarma na ...
Popis: Agent cestovky z Aljašky jménem Paul (Robin Williams - Insomnie, Táta v sukni) má za to, že konečně našel řešení svých finančních potíží a to v podobě zmrzlého těla, které náhodně objevil.
Zmražená pojistka (2005) | Čekuj.to - filmy online zdarma
Agent cestovky z Aljašky jménem Paul (Robin Williams - Insomnie, Táta v sukni) má za to, že konečně našel řešení svých finančních potíží a to v podobě zmrzlého těla, které náhodně objevil.


Full Movie. Ke shlédnutí. Cz dabing. Cz titulky.1080p. Ke Shlednutí. iPad.. Stáhnout. iPhone. Stream. 4k blu ray. Celý Film. Avi. Ulozto. Watch Free. DVDrip. Český Dabing. BDrip. Sleduj Filmy. Česká. Hd. Zdarma. MP4. 720p. Film online. Ke Stažení. Český Film. Download. České. 480p