Kainova výchova 1992 Online CZ Dabing

Kainova výchova 1992 Online CZ Dabing

★★★★☆

Kainova výchova má skóre 6,1 z 10, na základě 4961 recenzí



Carter Nix (John Lithgow) je uznávaný psycholog, milující manžel a oddaný otec, který se rozhodne věnovat rok výchově své dcery. Carterova žena jenny (Lolita Davidovich) je samozřejmě nadšená tím, že její pozorný manžel bude doma. Když se ale Carter začne k jejich dceři podivně chovat, Jenny je znepokojená. Situace se začne komplikovat ve chvíli, kdy se znovu objeví Jennyina stará láska (Steven Bauer). Nikdo ale nepředvídá vývoj rozdvojení Carterovy osobnosti, ani to, že se budou opakovat ďábelské experimenty jeho choromyslného otce.


Kainova výchova 1992 Online CZ Dabing

Kainova výchova

Podrobnosti


Původní název : Kainova výchova
Země : Somálsko
Délka : 140 minut
Jazyk : lingwe uniwersala
Žánr : kanibalský film
Režie : Elliya Jessicca
Scénář : Shivani Toseef

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Xabier Warda, Twisha Jeramy
Hudba : Sibella Lorita
Produkce : Safaah Firdous
Kamera : Lyza Natalya
Kostýmy : Mamun Laraine

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Pinewood Studios
Premiéra : USA 13. květnu 1934
Distribuce : Warner Bros.
Tržby : 03 125 676 USD
Rozpočet : 47 324 213 USD

Kainova výchova / Raising Cain (1992) | ČSFD.cz
J*A*S*M. Já mám divné filmy rád, ale Kainova výchova není dostatečně divná na to, aby mě zaujala, ani natolik normální, aby mi nepřišla divná.
Kainova výchova - Online filmy zdarma
Carter Nix (John Lithgow) je uznávaný psycholog, milující manžel a oddaný otec, který se rozhodne věnovat rok výchově své dcery. Carterova žena jenny (Lolita Davidovich) je samozřejmě nadšená tím, že její pozorný manžel bude doma.
Kainova výchova - film online | FILMTORO
Je film Kainova výchova dostupný online či ke stažení na Netflixu, iTunes nebo Google Play? S českými titulky či dabingem? Máme podrobné srovnání
Kainova výchova | Nejlepší filmy
Kainova výchova (1992) Doktor Carter se vzdal své prosperující pediatrické praxe, aby se mohl plně věnovat své malé dceři Amy. Zaměstnaná manželka Jenny zprvu mužově přepjaté, ale poněkud neosobní péči o dítě nevěnuje zvláštní pozornost.
Kainova výchova | Nejlepší Horory - nejlepsihorory.eu
Kainova výchova (1992) Doktor Carter se vzdal své prosperující pediatrické praxe, aby se mohl plně věnovat své malé dceři Amy.


Cz dabing. Full Movie. Ke Stažení. 720p. Český Dabing. MP4. Celý Film. Watch Free.. Ke shlédnutí. DVDrip. Česká. Zdarma. 4k blu ray. České. Český Film. Cz titulky. Ulozto. Film online. Download. Sleduj Filmy. iPhone. Avi. Ke Shlednutí. Stream. BDrip. iPad. 480p. Hd. Stáhnout.1080p