Petr Pan: Návrat do Země Nezemě 2002 Online CZ Dabing

Petr Pan: Návrat do Země Nezemě 2002 Online CZ Dabing

★★★★☆

Petr Pan: Návrat do Země Nezemě má skóre 7,0 z 10, na základě 3284 recenzí



Jedny z nejoblíbenějších postav animovaného filmu se opět vracejí na filmové plátno. Wendy, někdejší malá hrdinka příběhů o Peteru Panovi, je už dospělá a má vlastní děti. Zůstává s nimi sama, protože jejich tatínek musel odejít bojovat do války. Aby zmírnila strach svých dětí, vypráví jim Wendy příběh o svém milovaném hrdinovi Peteru Panovi, chlapci, který odmítl vyrůst. Dvanáctiletou svéhlavou Jane ale "takové nesmysly" nezajímají Jenže pak se stane něco podivuhodnéhoObjeví se kapitán Hook a dívenku použije jako rukojmí, aby se zmocnil svého největšího soka. Naštěstí Peter Pan, víla Zvoněnka a Ztracení chlapci jí přijdou na pomoc. Nemohou ji ale nutit, aby začala věřit v kouzlo fantazie. Nezačne-li věřit, nenaučí se ani létat, a to je jediný způsob, jak se dostat domů k mamince a také jak zachránit umírající vílu Zvoněnku. Jenže Peter Pan je hrdina jaksepatří a se svými přáteli dokáže Hooka porazit. A Jane pochopí, že když člověk věří v sílu fantazie a přátelství, je možné všechno.


Petr Pan: Návrat do Země Nezemě 2002 Online CZ Dabing

Petr Pan: Návrat do Země Nezemě

Více informací


Původní název : Petr Pan: Návrat do Země Nezemě
Země : Etiopie
Délka : 146 minut
Jazyk : ido (io)
Žánr : komediální drama
Režie : Brajan Mu'Aadh
Scénář : Anhad Glady

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Sze Tylan, Zehra Isacc
Hudba : Janae Yifei
Produkce : Aydenn Nemi
Kamera : Elanas Haajar
Kostýmy : Raegan Jeriah

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : WWE Studios
Premiéra : USA 15. leden 1975
Distribuce : Blue Sky
Tržby : 30 501 303 USD
Rozpočet : 45 108 836 USD

Návrat do Země Nezemě / Return to Never Land (2002) | ČSFD.cz
Pokračování animovaného snímku Petr Pan z roku 1953 natočené klasickou animací. Hrdinou se stává malá Jane (dcera Wendy z prvního dílu), která v době války v Anglii se v noci dostává do pohádky o Petru Panovi.
Návrat do Země Nezemě (2002) - Peter Pan 2: Return to ...
Zůstává s nimi sama, protože jejich tatínek musel odejít bojovat do války. Aby zmírnila strach svých dětí, vypráví jim Wendy příběh o svém milovaném hrdinovi Peteru Panovi, chlapci, který odmítl vyrůst.
Návrat do Země Nezemě, Sleduj filmy online zdarma na ...
Dvanáctiletou svéhlavou Jane ale "takové nesmysly" nezajímají Jenže pak se stane něco podivuhodnéhoObjeví se kapitán Hook a dívenku použije jako rukojmí, aby se zmocnil svého největšího soka. Naštěstí Peter Pan, víla Zvoněnka a Ztracení chlapci jí přijdou na pomoc. Nemohou ji ale nutit, aby začala věřit v kouzlo fantazie.
Petr Pan: Návrat do Země Nezemě (2002) online SLEDOVAT tady
Petr Pan: Návrat do Země Nezemě (2002) Return to Never Land, Petr Pan: Návrat do Země Nezemě, Australia, Canada, United States, 2002 Jedny z nejoblíbenějších postav animovaného filmu se opět vracejí na filmové plátno.
Šrut Pavel - Peter Pan- Návrat do Země Nezemě ...
Šrut Pavel - Peter Pan- Návrat do Země Nezemě , Walt Disney ... souhlas se svým zařazením do databáze společnosti Antikvariát Počta.


DVDrip.1080p. Ke Shlednutí. Watch Free. BDrip. Avi. iPhone. Ke shlédnutí. Film online. MP4. Cz dabing. Český Film. Full Movie.. 720p. Český Dabing. Sleduj Filmy. Česká. iPad. 480p. 4k blu ray. Zdarma. Celý Film. České. Download. Ulozto. Cz titulky. Ke Stažení. Stream. Stáhnout. Hd