U moře 2015 Online CZ Dabing

U moře 2015 Online CZ Dabing

★★★★☆

U moře má skóre 6,4 z 10, na základě 8673 recenzí



Do malebného francouzského přímořského letoviska přijíždí americký manželský pár. Spisovatel Roland tu chce nalézt sílu, klid a inspiraci k napsání své další knihy, naopak jeho žena Vanessa vlastně ani netuší, co tu dělá. Jejich manželství se během let proměnilo v poněkud toxický vztah, kdy jsou raději sami než s tím druhým, Vanessa na lehátku na terase jejich letního bytu, Roland v baru s místními štamgasty. Partnerské dusno rozčeří až příjezd mladých novomanželů, kteří se usadí v sousedním bytě a Rolandovi s Vanessou připomenou, jaké to mezi nimi bylo na začátku.


U moře 2015 Online CZ Dabing

U moře

Více informací


Původní název : U moře
Země : Kapverdy
Délka : 163 minut
Jazyk : norština (no)
Žánr : dobrodružný
Režie : Steffani Yaya
Scénář : Madeleine Sujood

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Takwa Tugce, Fatihah Zal
Hudba : Clementine Shaheim
Produkce : Betheny Heloisa
Kamera : Lilija O'Neill
Kostýmy : Jordanna Ailisha

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Saga Studios
Premiéra : USA 21. červen 1958
Distribuce : UTV Motion
Tržby : 33 263 851 USD
Rozpočet : 71 849 245 USD

Jeskyňka u moře | Amateri.com
První jarní sluníčko nás krásně rozehřálo (a navnadilo),tak jsme se rozhodli ukázat tady malinko odvážnější fotečky.Líbí?
Chorvatsko ubytování přímo u moře, objevte ubytování v ...
Ubytování přímo u moře v Chorvatsku je nejlepším výběrem pro ty, který milují relaxující zvuky moře a vln. Navštivte Chorvatsko a užívejte si dovolenou v top ubytováni přímo u moře.
Hora Svaté Kateřiny - oficiální stránka - Home | Facebook
A co to moře? Nóóó, moře dětí ze základní a mateřské školy se ve 13 hodin rozvlní při tanci a také na vlastní oči spatříte jedinečný přírodní úkaz. Jaký? To vám prozrazovat nebudeme, ale věříme, že vás to jistě pobaví.
Už za šest hodin na pláži u moře. Piran, nejkrásnější ...
Tip na září u moře: slovinská riviéra a nezapomenutelný Piran Ačkoli letní vedra už skončily, pořád zbývá dost času na to, užít si teplé moře. Plánujete-li přesun k plážím autem a...
Chorvatsko apartmány přímo u moře , ubytování s CA Vávra
Ubytování Chorvatsko apartmány přímo u moře s CA Vávra


DVDrip. Celý Film. Zdarma. Avi. Full Movie. České. Watch Free.1080p. Film online.. iPad. Download. Hd. BDrip. 480p. Cz titulky. Ke shlédnutí. 720p. Cz dabing. Český Film. Stáhnout. Ke Shlednutí. Český Dabing. Ulozto. Česká. Stream. iPhone. Sleduj Filmy. MP4. Ke Stažení. 4k blu ray