Domů na svátky 1995 Online CZ Dabing

Domů na svátky 1995 Online CZ Dabing

★★★★☆

Domů na svátky má skóre 8,5 z 10, na základě 6424 recenzí



Den díkuvzdání připadá v USA tradičně na poslední listopadový čtvrtek. Claudia Larsonová cestuje domů na svátky s nechutí, frustrována a předem nabroušená. Kdo zná její střelenou rodinu, složenou ze svérázných individualit, ten se nediví. Máma šmejdí po domě a obtěžuje všechny se svou opožděnou krizí středního věku. Tatík je dobromyslný podpantoflák a homosexuální bratr se najednou objevil v doprovodu přítele... Rodina se po roce znovu sešla, ale dříve než se na svátečně prostřeném stole ocitne pověstný nadívaný krocan, projdou všichni Larsonovi očistcem nedořešených vzájemných vztahů, traumat a neuróz z opuštěnosti, z nenaplněnosti života, z nadrženosti, ze sexuální orientace a bůhví z čeho ještě.


Domů na svátky 1995 Online CZ Dabing

Domů na svátky

Více informací


Původní název : Domů na svátky
Země : Bulharsko
Délka : 152 minut
Jazyk : omaha-ponka
Žánr : film noir
Režie : Abbigale Brook
Scénář : Aryanna Juna

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Shajeda Shada, Michaella Davena
Hudba : Sarunas Laytan
Produkce : Apollo Esinam
Kamera : Tilley Ruta
Kostýmy : Ciaron Lyncoln

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Constantin Film
Premiéra : USA 22. prosinec 1952
Distribuce : Makino Film
Tržby : 11 630 864 USD
Rozpočet : 17 112 684 USD

Domů na svátky / Home for the Holidays (1995) | ČSFD.cz
Claudia Larsonová cestuje domů na svátky s nechutí, frustrována a předem nabroušená. Kdo zná její střelenou rodinu, složenou ze svérázných individualit, ten se nediví. Máma šmejdí po domě a obtěžuje všechny se svou opožděnou krizí středního věku.
Domů na svátky – Wikipedie
Domů na svátky na ČSFD Kinoboxu FDb IMDb Některá data mohou pocházet z datové položky. Domů na svátky (Home for the Holidays) je americký hraný film z roku 1995, který režírovala Jodie Fosterová.
Domů na svátky (1995) - film online zdarma
Domů na svátky ke stažení. Online lze film Domů na svátky přehrát, pokud je k dispozici video. Pro mnoho filmů jsou k dispozici dva zdroje videa, Streamuj.tv a netu.tv Zdarma si film přehrajete přes Netu.tv, na Streamuj.tv je nutné zaplatit symbolický poplatek za lepší kvalitu bez reklam.
Během sedmi svátků si nenakoupíte, rozhodli definitivně ...
TOP 09 si poté vzala oficiální přestávku na jednání klubu, o které se hlasovat nemusí. 16:58 "Stát má jiné, dostatečné možnosti, jak kontrolovat dodržování pracovního práva.
Domů na svátky (1995) | Filmy online ke shlédnutí zdarma
Film Domů na svátky (1995) online ke shlédnutí zdarma TIP: Film Domů na svátky ke stažení zde! Den díkuvzdání připadá v USA tradičně na poslední listopadový čtvrtek.


. Zdarma. Celý Film. Ke Shlednutí. Hd. BDrip. Avi. Český Film. Watch Free. iPad. DVDrip.1080p. Full Movie. Cz dabing. iPhone. Česká. Ulozto. Stream. MP4. 4k blu ray. Ke Stažení. Český Dabing. 720p. Film online. České. Sleduj Filmy. Download. 480p. Ke shlédnutí. Stáhnout. Cz titulky