Svatba mezi citróny 2012 Online CZ Dabing

Svatba mezi citróny 2012 Online CZ Dabing

★★★★☆

Svatba mezi citróny má skóre 8,3 z 10, na základě 6195 recenzí



Po filmu Lepší svět oceněném Oscarem přichází režisérka Susanne Bier s mimořádnou romantickou komedií, která splňuje všechny definice tohoto žánru, přestože se nebojí ani vážných témat. Dvě velmi odlišné rodiny se setkávají v nádherné staré italské vile uprostřed citrónového sadu na pobřeží moře. Důvodem setkání je svatba krátce zamilované dvojice. Setkání rodiných příslušníků, starých lásek a kamarádů vynese na povrch spoustu vášní. Susanne Bier ve svém novém filmu Svatba mezi citróny spojila s citem a jistotou téma lásky, absurditu, humor, břitké dialogy, jemně vykreslené charaktery a zdánlivě jednoduché životní pravdy.Všechno, co je opravdu potřeba k šťastnému životu, je láska. I když si myslíme, že je po všem, možná všechno teprve začíná.


Svatba mezi citróny 2012 Online CZ Dabing

Svatba mezi citróny

Podrobnosti


Původní název : Svatba mezi citróny
Země : Malta
Délka : 160 minut
Jazyk : dánština (da)
Žánr : sitcom
Režie : Oluwafolajimi Kaito
Scénář : Annan Zaine

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Serdar Shamas, Venya Faisa
Hudba : Kurtis Mahinur
Produkce : Narelle Ummar
Kamera : Swayley Nga
Kostýmy : Zubeida Harita

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Atopia
Premiéra : USA 16. srpen 1922
Distribuce : MGM-British
Tržby : 50 257 990 USD
Rozpočet : 81 101 843 USD

Svatba mezi citróny / Den skaldede frisør (2012) | ČSFD.cz
Jenže svatba, byť v seberomantičtější lokalitě, je vždy zárukou střetu všech možných rodinných patálií, komických i tragických situací, odhalených tajemství a nečekaných rozjůzlení.
Svatba mezi citróny, Sleduj filmy online zdarma na ...
Susanne Bier ve svém novém filmu Svatba mezi citróny spojila s citem a jistotou téma lásky, absurditu, humor, břitké dialogy, jemně vykreslené charaktery a zdánlivě jednoduché životní pravdy.Všechno, co je opravdu potřeba k šťastnému životu, je láska. I když si myslíme, že je po všem, možná všechno teprve začíná.
Svatba mezi citróny (2012) | Kinobox.cz
"Svatba mezi citrony je příkladem tzv. "feelgood filmu". Všechny chyby mu rádi odpustíte, protože se při něm skvěle pobavíte a po zhlédnutí budete mít lepší náladu. Je také naprosto ideálním snímkem pro nějaké to rande.
FFFILM: Recenze: Svatba mezi citróny [Den skaldede frisør ...
Když si tak čtete dějové shrnutí tohoto dánského filmu (mluveného střídavě dánsky, anglicky a italsky), musí vám dozajista připomínat romantické slaďáky jako Moje tlustá řecká svatba nebo Mamma Mia (ve kterém, mimochodem, také hrál Brosnan).
Svatba mezi citróny | movies.prehraj.me - filmy a seriály ...
Svatba mezi citróny (2012) Stručný popis: IMDb skóre: 0 Po filmu Lepší svět oceněném Oscarem přichází režisérka Susanne Bier s mimořádnou romantickou komedií, která splňuje všechny definice tohoto žánru, přestože se nebojí ani vážných témat.


Cz titulky. 720p. Hd. Česká. iPhone. Watch Free.. Film online. Download. Ke Stažení. BDrip. iPad. DVDrip. Český Film. Sleduj Filmy. Celý Film. Full Movie. České. Stream. Ke shlédnutí. 480p. Stáhnout. Ke Shlednutí. MP4.1080p. Český Dabing. Ulozto. Cz dabing. Avi. Zdarma. 4k blu ray