Kódované vysílání 2013 Online CZ Dabing

Kódované vysílání 2013 Online CZ Dabing

★★★★☆

Kódované vysílání má skóre 8,8 z 10, na základě 3072 recenzí



Bývalý tajný agent Emerson - toho času v nemilosti - dostane za úkol chránit dvacetiletou Katherine, šifrovací operátorku v malé vysílací stanici CIA, která se nalézá v opuštěné oblasti. Emersonova mise je jednoduchá: udržet Katherine v bezpečí. Když bomba nastražená v autě před stanicí naznačí, že na ně kdosi něco chystá, dvojice je nucena použít stanici jako útočiště a Emersonovy bojové dovednosti jako svou jedinou zbraň. Stanou se terčem skupiny neznámých smrtících agresorů a nemají v rukou nic, než nahranou zprávu od předchozího bodyguarda. Emerson a Katherine se dostanou do boje na život a na smrt s velmi odhodlaným nepřítelem. V situaci, kdy je stanice ohrožena, cíl neznámý a únik nemožný, se stává prioritou této dvojice jediné - vyváznout z toho živí.


Kódované vysílání 2013 Online CZ Dabing

Kódované vysílání

Více informací


Původní název : Kódované vysílání
Země : Džíbútí
Délka : 151 minut
Jazyk : bengálština (bn)
Žánr : katastrofický
Režie : Denzel Sahim
Scénář : Emanuelle Remaya

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Daniell Humayra, Karmen Rylan
Hudba : Merryn Iftikar
Produkce : Leshay Kecia
Kamera : Sammar Destina
Kostýmy : Lucian Melad

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : American International
Premiéra : USA 26. listopad 1995
Distribuce : Appetite Production
Tržby : 12 310 879 USD
Rozpočet : 10 485 305 USD

Kódované vysílání (2013) online ke zhlédnutí - Filmy ...
Kódované vysílání. Bývalý tajný agent Emerson - toho času v nemilosti - dostane za úkol chránit dvacetiletou Katherine, šifrovací operátorku v malé vysílací stanici CIA, která se nalézá v opuštěné oblasti.
Kódované vysílání / The Numbers Station (2013) | ČSFD.cz
Terva. CITÁT - Vysílání těchto kódovacích stanic probíhá 7437 dodnes..... Každodenní rutina, jen z práce do práce. Jednoho dne však dojde k dramatickému zvratu.
Diváci si připlatí. Komerční TV chtějí zpoplatnit vysílání ...
Přechod na digitální televizní standard DVB-T2, který nedávno schválila vláda, bude pro české diváky poměrně finančně nákladný. K 1. únoru 2021 si budou muset pořídit novou televizi, nebo alespoň set-top box umožňující příjem signálu DVB-T2, rovněž hrozí, že si budou připlácet za obraz ve vysokém rozlišení HD.
Volné a zakódované TV programy - Petracek - Slaboproudé ...
V našich podmínkách se nyní žádné pozemní kódované vysílání nedá zachytit a proto se jím nebudeme dále zabývat.
Digitální vysílání | Český telekomunikační úřad
V současné době je v České republice připravován přechod zemského digitálního televizního vysílání ze ... T2 vysílání kódované ...


Avi. Stáhnout. Cz titulky. Český Dabing. Ke Stažení. Full Movie. Český Film. iPhone. 720p. Watch Free. Ulozto.. DVDrip. Sleduj Filmy. 480p. Download. Ke Shlednutí. Ke shlédnutí. 4k blu ray. MP4. Film online. BDrip. Hd. Stream. Cz dabing. Česká. Celý Film.1080p. Zdarma. České. iPad