Mansfieldské sídlo 1999 Online CZ Dabing

Mansfieldské sídlo 1999 Online CZ Dabing

★★★★☆

Mansfieldské sídlo má skóre 6,2 z 10, na základě 7336 recenzí



Filmová adaptace románu Jane Austenové nás přivádí do Anglie 18. století. Fanny Priceová (Frances OConnor) opouští ve dvanácti letech chudý domov a odchází ke své tetě na panství Mansfield Park. Tam, uprostřed nádherné anglické krajiny, vyrůstá u Sira Thomase Bertrama (Harold Pinter) s jeho dětmi - dvěma dcerami a synem Edmundem (Johny Lee Miller). Na zámku, v okouzlujícím, avšak pevnými společenskými pravidly se řídícím prostředí, dospívá Fanny v krásnou a vzdělanou mladou dámu. Život v Mansfield Park a mnohdy neupřímné, hrané vztahy mezi jeho obyvateli…


Mansfieldské sídlo 1999 Online CZ Dabing

Mansfieldské sídlo

Podrobnosti


Původní název : Mansfieldské sídlo
Země : Austrálie
Délka : 151 minut
Jazyk : karakalpačtina
Žánr : katastrofický
Režie : Wahab Willie
Scénář : Eythan Leegan

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Abdelkader Laigan, Mohsin Kamala
Hudba : Albus Emari
Produkce : Trent Adria
Kamera : Dulcima Saharsh
Kostýmy : Sufiyah Ara

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Excel Entertainment
Premiéra : USA 14. květen 1987
Distribuce : Rapi Films
Tržby : 44 828 208 USD
Rozpočet : 38 136 779 USD

Mansfieldské panství (TV film) (2007) | ČSFD.cz
Nová adaptácia knihy od Jane Austinovej, známa ako "Mansfieldske sídlo". Hlavnou postavou je rozprávač príbehu Fanny Price (Billie Piper). Ako desaťročnú ju odviedli k jej príbuzným do rodiny Bertramovej, pretože jej mama zomrela.
Mansfieldské sídlo / Mansfield Park (1999) | ČSFD.cz
Filmová adaptace románu Jane Austenové nás přivádí do Anglie 18. století. Fanny Priceová (Frances OConnor) opouští ve dvanácti letech chudý domov a odchází ke své tetě na panství Mansfield Park.
Film Mansfieldské sídlo (1999) online ke shlédnutí | Sosac ...
Film Mansfieldské sídlo (1999) online ke shlédnutí na sosac.tv. Ohodnotit: Štítky: Film Mansfieldské sídlo (1999) online česky, shlédni film Mansfieldské sídlo online ve vysoké kvalitě, Mansfieldské sídlo (1999) online ke shlédnutí v HD.
Mansfieldské sídlo | movies.prehraj.me - filmy a seriály ...
Sledujte filmy a seriály online v HD kvalitě.
Mansfieldské sídlo (1999) | Ke stažení, ke zhlédnutí
Film Mansfieldské sídlo z roku 1999, který režíruje Patricia Rozema si můžete zde přehrát online nebo stáhnout. Jsme největší databáze online filmů na českém internetu.


MP4. Zdarma. Ke Shlednutí. iPad. Celý Film. Stream.1080p. 480p. České. Avi. Full Movie. Cz dabing. Ke Stažení. Cz titulky.. Film online. Watch Free. iPhone. Český Film. Ulozto. Sleduj Filmy. BDrip. DVDrip. Download. 4k blu ray. Stáhnout. Český Dabing. Hd. Česká. Ke shlédnutí. 720p