Cesta do Indie 1984 Online CZ Dabing

Cesta do Indie 1984 Online CZ Dabing

★★★★☆

Cesta do Indie má skóre 5,7 z 10, na základě 9601 recenzí



Příběh se odehrává v Britské Indii ve 20. letech minulého století. V době, kdy na tomto území začal narůstat nenásilný odpor proti koloniální nadvládě, mladá dáma Adela Questedová poprvé v životě opouští Anglii. Na cestě po Britském Rádžu ji doprovází laskavá paní Moorová, s jejímž upjatým synem Ronnym Heaslopem, jenž působí jako smírčí soudce koloniální správy v provinčním městě Čandrapuru, je Adela zasnoubena. Svéhlavá, vůči domorodcům ale nepředpojatá mladá žena, kterou v exotické zemi nebaví po anglicku pít čaj o páté a chodit na zápasy póla, by ráda viděla něco ze „skutečné Indie". Příležitost k tomu se naskytne, když jí i paní Moorové chudý indický lékař Azíz nabídne, že jim uspořádá „piknik" v tajemných Marabarských jeskyních. Bystrá, ale poněkud prudérní Adela však po návratu Azíze obviní z pokusu o znásilnění. Lékař je postaven před soud, který se stane rozbuškou pro dosud jen doutnající rasové napětí mezi britskými kolonizátory a domorodými obyvateli.


Cesta do Indie 1984 Online CZ Dabing

Cesta do Indie

Podrobnosti


Původní název : Cesta do Indie
Země : Kanada
Délka : 160 minut
Jazyk : odžibvejština (oj)
Žánr : propagandistický
Režie : Teyona Sedona
Scénář : Maire Izzabella

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Joyce Uzezi, Grigoriy Destany
Hudba : Jon Alanah
Produkce : Feride Iyla
Kamera : Saiqa Jasiel
Kostýmy : Arunveer Yadira

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Costafilm
Premiéra : USA 22. červenec 1933
Distribuce : Working Dog
Tržby : 60 579 320 USD
Rozpočet : 51 876 878 USD

Cesta do Indie
Nejhorší co je, je vyrazit na výlet ve větší skupince lidí. No a pak se čekání ještě prodloužilo, protože Nour skočila ze schůdků, spadla, a zvrtla si kotník. Hodně jí to bolelo, a tak jela do nemocnice, kde jí řekli, že má jen pochroumaný sval.
Cestování do Indie - rady na cestu - povlastniose.eu
Cestování do Indie na vlastní pěst. Indie je krásná a rozmanitá země, turista by však měl být zvlášť ve městech předem připraven na chaos, hluk, dopravní zácpy, extrémní nepořádek a nekonečné davy lidí. Ani při cestách po Číně jsem si neuvědomoval místní shluky tak jako v Indii.
Plánování cesty | Hindustan.cz - Indie a vše indické
Co si do Indie zabalit Základní přehled toho, co si vzít do Indie, jaké oblečení, léky a další vybavení nesmí chybět a naopak co je zbytečné si do batohu zabalit … Seznam věcí je sestaven za předpokladu, že se bude spát převážně v hotelu/guest house/dormitory a že cesta bude spíše po obydlenějších a civilizovanějších místech.
Cesta do Indie, díl 2 - SMÍŘENÍ, režie: Igor Chaun - YouTube
- Šokující výjevy současné Indie se střídají se zážitky bezbranných turistů a s obrazově stylizovanými pasážemi, připomínajícími duchovní tradici Indie. Zážitky z cesty Igora Chauna, Petra Čtvrtníčka a štábu ČT po Indii v roce 1998.
Cesta do Indie: Smíření — Česká televize
Cyklus Cesta do Indie je tak spíše než klasickým cestopisem jakýmsi záznamem myšlenkového procesu turisty – jednotlivce.


Stream. Hd. MP4. Full Movie. Český Film. Ulozto. 480p. Download. 4k blu ray. Avi. Sleduj Filmy. Ke shlédnutí. České. 720p. iPad.. Ke Stažení. Zdarma. Český Dabing. Cz titulky. Česká. DVDrip.1080p. Ke Shlednutí. Watch Free. Cz dabing. Celý Film. Stáhnout. BDrip. Film online. iPhone