Franklyn 2008 Online CZ Dabing

Franklyn 2008 Online CZ Dabing

★★★★☆

Franklyn má skóre 6,9 z 10, na základě 5977 recenzí



Režisér a scenárista Gerald McMorrow debutuje ambiciózním psychologickým sci-fi dramatem, odehrávajícím se v současném Londýně a dystopickém Meanwhile City, kde zrušení odluky státu a církve uvolnilo cestu společnosti, ovládané náboženstvím. Ateistický mstitel Jonathan Preest (Ryan Phillippe) chystá odplatu mocnému vládci Meanwhile City, cynismus a deprese konceptuální umělkyně Emilie (Eva Green) se díky obtížnému vztahu s matkou prohlubují – mezitím se citlivý Milo (Sam Riley) pokouší vyrovnat s nedávným citovým úrazem a hluboce věřící Peter (Bernard Hill) přijíždí do Londýna najít svého zmizelého syna, traumatizovaného veterána války v Perském zálivu. McMorrow nechává vyprávění oscilovat mezi reálným a imaginárním světem a zkoumá složité vztahy mezi fantazií, vírou a láskou.


Franklyn 2008 Online CZ Dabing

Franklyn

Více informací


Původní název : Franklyn
Země : Indonésie
Délka : 147 minut
Jazyk : rarotongština (rar)
Žánr : road movie
Režie : Jamiul Ogochukwu
Scénář : Ayman Ananya

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Srisha Leiam, Rema Kingson
Hudba : Cennet Cairan
Produkce : Ezinne Ridhaan
Kamera : Abdulahi Arnoldo
Kostýmy : Jenelle Makisha

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Shaftesbury Films
Premiéra : USA 21. květen 1978
Distribuce : Monsoon Films
Tržby : 40 969 603 USD
Rozpočet : 34 055 176 USD

Franklyn (2008) | ČSFD.cz
Arachneuss. Franklyn je jako skládání puzzle z rozdrobeného rohlíku. Začátek je chaotický, jeden z hrdinů vypadá jako kopie Rorschacha, Eva Green se z nevysvětlitelných důvodů snaží zabít a prolínání obou světů tomu tomu nasazuje korunu.
Aretha Franklinová – Wikipedie
Aretha Louise Franklin (* 25. března 1942 Memphis, Tennessee) je americká zpěvačka, skladatelka a pianistka a jedna z nejvýznamnějších tvůrkyň soulové hudby. Na scéně se pohybuje už přes padesát let.
Filmy A-Z | movies.prehraj.me - filmy a seriály online v ...
Sledujte filmy a seriály online v HD kvalitě.
franklyn10: Tamo de volta a ativa!! - Profil - GameDesire
Poker Texas Hold'em. Dokončené hry Vyhráno Žetonů; 534: 118 259
Luci Nka | Facebook
Luci Nka is on Facebook. Join Facebook to connect with Luci Nka and others you may know. Facebook gives people the power to share and makes the world...


Ke Stažení.1080p. Česká. MP4. 720p. Český Film. Ke shlédnutí. 4k blu ray. Český Dabing. Ulozto. DVDrip. iPad. Cz dabing. Stáhnout.. Ke Shlednutí. Sleduj Filmy. České. Zdarma. Download. Watch Free. Cz titulky. BDrip. Film online. Stream. Hd. iPhone. Full Movie. 480p. Celý Film. Avi