Příběh mého syna 2012 Online CZ Dabing

Příběh mého syna 2012 Online CZ Dabing

★★★★☆

Příběh mého syna má skóre 5,9 z 10, na základě 2723 recenzí



Svobodná matka Gemma (Penélope Cruz) přijíždí se svým dospívajícím synem Pietrem do Sarajeva, aby poznal zemi, ve které se narodil. Před 16 lety ji museli kvůli bosensko-srbské válce opustit. Gemma se tak vrací do míst, která v ní probouzejí dávné vzpomínky.Před lety se tu zamilovala do Diega (Emile Hirsch), Pietrova otce. Tehdy zoufale toužili po dítěti, Gemmě se však nedařilo otěhotnět. Společně našli řešení, kterého Gemma poté trpce litovala. Když prchala z obléhaného města, Diego se rozhodl zůstat…Nyní na Gemmu čeká minulost, která ji postaví tváří v tvář ztrátě milovaného manžela, ale také poznání síly lásky.


Příběh mého syna 2012 Online CZ Dabing

Příběh mého syna

Více informací


Původní název : Příběh mého syna
Země : Thajsko
Délka : 156 minut
Jazyk : chorvatština (hr)
Žánr : fantasy
Režie : Tommy Haneefa
Scénář : Wesam Audra

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Rosemary Tao, Archita Habibul
Hudba : Tola Danniella
Produkce : Keetan Charlott
Kamera : Muneebah Mahjabeen
Kostýmy : Abdussalam Mirabella

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Europafilm
Premiéra : USA 27. lednu 1996
Distribuce : The Whartons
Tržby : 13 434 923 USD
Rozpočet : 55 594 442 USD

Příběh mého syna / Venuto al mondo (2012) | ČSFD.cz
V Gemmině domácnosti zazvoní telefon a v něm se ozve hlas minulosti. Když stárnoucí žena v podání Penélope Cruzové po letech přistává se svým synem na bosenské půdě, začne se v sérii emotivních flashbacků odvíjet příběh jejího života. Vrstvu za vrstvou se odlupují vzpomínky na jedinou pravou lásku.
Příběh mého syna, Sleduj filmy online zdarma na ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Film k online zhlédnutí Příběh mého syna - Alza.cz
Film k online zhlédnutí Příběh mého syna, Svobodná matka Gemma (Penélope Cruz) přijíždí se svým dospívajícím synem Pietrem do Sarajeva, aby poznal zemi, ve které se narodil.
Příběh Jany: Přítel je z mého syna vyřízený - iDNES.cz
Příběh Jany: Přítel je z mého syna vyřízený 25. června 2018 0:27, aktualizováno 0:27 Jsem matkou dvou synů, mladšího mám se svým současným přítelem.
Příběh mého syna (2012) - Venuto al mondo - FDb.cz
Nezapomenutelný příběh a silný filmový zážitek, který nemůžu hodnotit jinak. Nedávný válečný konflikt v Evropě, který změnil životy tisícům lidí, na ten by se nemělo zapomínat a Příběh mého syna je jedním z mála snímků, které toto memento vysílají do světa.


4k blu ray. iPhone. Celý Film. Film online. Český Dabing. Cz titulky. 480p. Český Film. Full Movie. DVDrip. Download.1080p. Česká. Ke Stažení. Ke shlédnutí. Avi. MP4. 720p. Cz dabing. iPad. Ulozto. Sleduj Filmy.. Zdarma. Stáhnout. Ke Shlednutí. Watch Free. Hd. Stream. BDrip. České