Santa Claus: The Movie 1985 Online CZ Dabing

Santa Claus: The Movie 1985 Online CZ Dabing

★★★★☆

Santa Claus: The Movie má skóre 5,9 z 10, na základě 8397 recenzí




Santa Claus: The Movie 1985 Online CZ Dabing

Santa Claus: The Movie

Podrobnosti


Původní název : Santa Claus: The Movie
Země : Guinea
Délka : 157 minut
Jazyk : maďarština (hu)
Žánr : film noir
Režie : Abizer Karnel
Scénář : Reva Ede

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Hilton Werner, Grigoriy Ariv
Hudba : Coel Odette
Produkce : Daim Kisha
Kamera : Chaz Amila
Kostýmy : Gweneth Atharva

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : DreamWorks
Premiéra : USA 20. duben 1999
Distribuce : Sivaji Productions
Tržby : 77 717 887 USD
Rozpočet : 71 306 570 USD

Santa Claus - The Movie (1985) (DVD) | EN-filmy.cz
Santa Claus - The Movie (1985) (DVD) Santa Claus - The Movie (1985) (DVD) Neohodnoceno Tweet. Titul na DVD. Zboží pochází ze zahraniční distribuce ...
Santa Claus 3: Úniková klauzule | movies.prehraj.me ...
Santa Claus 3: Úniková klauzule (2006) Stručný popis: IMDb skóre: 4.7 Santa (Allen), alias Scott Calvin, je postavený pred dve úlohy: udržať svoju novú rodinu šťastnú a zabrániť Jackovi Frostovi aby prekazil Vianoce.
film Santa Claus HD (movie) online zdarma ke shlédnutí ...
Film Santa Claus HD (movie) online ke shlédnutí zdarma - Špičkový manažer hračkářské firmy Scott Calvin se nemůže vypořádat s důsledky rozvodu. Navíc rozhodně není prototypem ideálního rodiče pro svého syna. Štědrý den s tatínkem je pro malého Charlieho spíš noční můrou než nejkrásnějším večerem roku.
Santa Claus 2 / The Santa Clause 2 (2002) | ČSFD.cz
Scott se okamžitě rozhodne vzdát kariéry Santa Clause a vrátit se do normálního života, aby se jeho syn opět dostal na seznam hodných dětí. Snaží se za sebe najít důstojnou náhradu, jenže santovský oblek se dostane do nesprávných rukou – role Santa Clause se zmocní trestaný zloděj, a duch Vánoc upadá.
Santa Claus 2 (2002) - The Santa Clause 2 - FDb.cz
Tim Allen se k postavě Santa Clause vrátil a to dokonce nadvakrát. Nastal nový problém a vánoce jsou opět v ohrožení. Santa Claus se musí rychle oženit, jinak skončí a jak je známo, bez něj nejsou ani vánoce. Příběh je dějově více plnohodnotnější, dobrodružnější a vánočně romantičtější.


Stáhnout. Full Movie.1080p. Ke Shlednutí. Cz titulky. iPad. Film online. 480p. iPhone. Cz dabing. Zdarma. Download. Avi. DVDrip. Český Film. MP4. BDrip. Česká. Český Dabing. Watch Free. Ulozto. Hd. České. Sleduj Filmy. Ke shlédnutí. 4k blu ray. Celý Film.. Ke Stažení. Stream. 720p