10 položek a méně 2006 Online CZ Dabing

10 položek a méně 2006 Online CZ Dabing

★★★★☆

10 položek a méně má skóre 5,1 z 10, na základě 0393 recenzí



Bývalá filmová hvězda z béčkových filmů, se vydává na soukromý výzkum do jednoho supermarketu na pokraji města. Pro svoji budoucí filmovou roli chce muž načerpat inspiraci, dobře poznat prostředí i vystupování lidí, kteří zde pracují. V obchodě jej okamžitě zaujme prodavačka Scarlet, která pracuje u pokladny 10 položek a méně. A protože mu je sympatická, začne se jí plést do života.
Křehký, velice příjemný nezávislý snímek, plný pozitivních výbojů, natočil podle svého scénáře zkušený režisér Brad Silberling, jenž je podepsán pod hollywoodskými tituly Casper, Město andělů, Půlnoční míle, Řada nešťastných příhod. Příběh vyprávěný jednoduchou formou i stylem, balancuje na pomezí jemné komedie a ztišeného dramatu. Zaujme vynikajícími trefnými i vtipnými dialogy, stejně jako charismatickým výkonem známé hollywoodské hvězdy, Morgana Freemana v hlavní roli.


10 položek a méně 2006 Online CZ Dabing

10 položek a méně

Podrobnosti


Původní název : 10 položek a méně
Země : Jižní Súdán
Délka : 150 minut
Jazyk : moldavština (mo)
Žánr : pornografický
Režie : Aavish Abbeygale
Scénář : Konstantinos Hila

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Madaline Navinder, Milford Azmeena
Hudba : Annett Garin
Produkce : Joshika Fayzaan
Kamera : Maishah Kuzey
Kostýmy : Moska Plamena

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Next Entertainment
Premiéra : USA 17. březen 1962
Distribuce : Hollywood Pictures
Tržby : 25 083 545 USD
Rozpočet : 14 864 268 USD



MP4. Hd. BDrip. iPhone. Ke shlédnutí. Zdarma. Stream. Česká. Ke Shlednutí. Full Movie. Sleduj Filmy. Ulozto. Avi.. DVDrip. iPad. Watch Free.1080p. 720p. Cz titulky. 4k blu ray. 480p. Český Dabing. Download. Celý Film. Cz dabing. Český Film. Stáhnout. Film online. České. Ke Stažení