Noci v Harlemu 1989 Online CZ Dabing

Noci v Harlemu 1989 Online CZ Dabing

★★★★☆

Noci v Harlemu má skóre 5,3 z 10, na základě 9089 recenzí



Eddie Murphy a Richard Pryor svádějí nerovný boj s mafií. Kriminální laděný film, odehrávající se v nočních Harlemská klubech. Vlastnit známou restauraci, hernu či bar - to je sen nejednoho podnikavého muže. Sugar Ray (Richard Pryor) měl to velké štěstí, že si v rodném černošském městečku Harlem otevřel vlastní podnik. Zde si žil léta spokojeně se svým adoptivním synem Quick. Jednoho dne začne mít o jeho úspěšné ilegální kasino zájem gangster Bugsy Calhoune, který se vůbec netají tím, že na jeho získání použije jakékoliv prostředky. Střízlivě uvažující Ray s Quick (Eddie Murphy) a partou zaměstnanců vymyslí plán, jak Calhouna přelstít a zároveň vyváznout se zdravou kůží.


Noci v Harlemu 1989 Online CZ Dabing

Noci v Harlemu

Podrobnosti


Původní název : Noci v Harlemu
Země : Čad
Délka : 165 minut
Jazyk : bambarština (bm)
Žánr : thriller
Režie : Irisa Gwenyth
Scénář : Hardik Abdilahi

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Fatimat Ythan, Lyah Nadisha
Hudba : Jahi Laiya
Produkce : Tinara Sevak
Kamera : Eleanore Shernice
Kostýmy : Tavleen Laiba

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Filmways
Premiéra : USA 17. srpen 1945
Distribuce : Kanteerava Studios
Tržby : 17 435 971 USD
Rozpočet : 60 700 931 USD

Film Noci v Harlemu (Harlem Nights) 1989 online ke ...
Film Noci v Harlemu (Harlem Nights) 1989 online ke shlédnutí - Eddie Murphy a Richard Pryor zvádzajú nerovný boj s mafiou. Kriminálne ladený film, odohrávajúci sa v nočných harlemských kluboch. Vlastniť známu reštauráciu, herňu či bar – to je sen nejedného podnikavého muža.
Noci v Harlemu / Harlem Nights • Dabingforum.cz
Noci v Harlemu / Harlem Nights. Nové i ty star ...
Noci v Harlemu / Harlem Nights (1989) | ČSFD.cz
Eddie Murphy a Richard Pryor zvádzajú nerovný boj s mafiou. Kriminálne ladený film, odohrávajúci sa v nočných harlemských kluboch. Vlastniť známu reštauráciu, herňu či bar – to je sen nejedného podnikavého muža.
Filmy A-Z | movies.prehraj.me - filmy a seriály online v ...
Sledujte filmy a seriály online v HD kvalitě.
Eddie Murphy | Zajímavosti | ČSFD.cz
-V roku 1980 chceli film natočiť bratia Coenovci. V roku 1986, keď vlastnil práva filmu Hall Bartlett, uvažoval obsadiť do hlavnej úlohy hercov ako Tom Cruise, Eddie Murphy alebo David Hasselhoff.


Sleduj Filmy. BDrip. Český Film. Watch Free. 480p. Stream. Hd. Ke Shlednutí. 4k blu ray. Český Dabing.1080p. MP4. iPhone. DVDrip. Download. Full Movie. Zdarma. Avi. Česká. Film online.. Stáhnout. iPad. Ulozto. 720p. České. Cz dabing. Cz titulky. Celý Film. Ke Stažení. Ke shlédnutí