Kouzelný meč - Cesta na Camelot 1998 Online CZ Dabing

Kouzelný meč - Cesta na Camelot 1998 Online CZ Dabing

★★★★☆

Kouzelný meč - Cesta na Camelot má skóre 8,0 z 10, na základě 9562 recenzí



Kreslený příběh plný romantiky, humoru, dobrodružství a akce vypráví příběh mladého muže a dívky, kteří se v dobách kdy král Artuš byl ještě mladý a hrad Camelot se teprve stavěl pustí do boje se zlým baronem Ruberem. Podaří se jim obnovit řád v království krále Artuše?


Kouzelný meč - Cesta na Camelot 1998 Online CZ Dabing

Kouzelný meč - Cesta na Camelot

Podrobnosti


Původní název : Kouzelný meč - Cesta na Camelot
Země : Švédsko
Délka : 146 minut
Jazyk : polabština
Žánr : drama
Režie : Hanif Kristers
Scénář : Layaan Belva

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Zumra Chayton, Maya Maizey
Hudba : Raphaelle Niamah
Produkce : Monika Saskya
Kamera : Umaiza Shamsher
Kostýmy : Gianna Maliyka

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : American Zoetrope
Premiéra : USA 29. říjen 1966
Distribuce : Tyler Perry
Tržby : 33 722 700 USD
Rozpočet : 89 420 225 USD

Kouzelný meč - Cesta na Camelot / Quest for ... - ČSFD.cz
Naštěstí má ale Kouzelný meč své silné stránky, z nichž většinu má na svědomí dvouhlavý drak Devon/Cornwall, jehož jednu hlavu naprosto neodolatelně namluvil Eric Idle.
Kouzelný meč - Cesta na Camelot (1998) - Pohádky – online ...
Kouzelný meč - Cesta na Camelot (1998) Popis filmu Kreslený příběh plný romantiky, humoru, dobrodružství a akce vypráví příběh mladého muže a dívky, kteří se v dobách kdy král Artuš byl ještě mladý a hrad Camelot se teprve stavěl pustí do boje se zlým baronem Ruberem.
Kouzelný meč - Cesta na Camelot (1998) - film online zdarma
Kouzelný meč - Cesta na Camelot ke stažení. Film Kouzelný meč - Cesta na Camelot si můžete přehrát pomocí tlačítka níže. Vybrali jsme si pro online filmy službu streamuj.tv, která je bez reklam a virů.
Kouzelný meč - Cesta na Camelot (1998) | Čekuj.to - filmy ...
Kouzelný meč - Cesta na Camelot CSFD 60 % Kreslený příběh plný romantiky, humoru, dobrodružství a akce vypráví příběh mladého muže a dívky, kteří se v dobách kdy král Artuš byl ještě mladý a hrad Camelot se teprve stavěl pustí do boje se zlým baronem Ruberem.
Kouzelný meč - Cesta na Camelot - Quest for Camelot (1998 ...
Kreslený příběh plný romantiky, humoru, dobrodružství a akce vypráví příběh mladého muže a dívky, kteří se v dobách kdy král Artuš byl ještě mladý a hrad Camelot se teprve stavěl pustí do boje se zlým baronem Ruberem.


Ulozto. Avi. Český Film. Zdarma. 720p. Download. Cz titulky. Ke shlédnutí. 4k blu ray. BDrip. Stáhnout. Hd. 480p. České. Česká. Ke Shlednutí. iPhone. Ke Stažení. Stream. Film online. DVDrip. Watch Free. iPad. Sleduj Filmy.. Český Dabing.1080p. Cz dabing. Celý Film. MP4. Full Movie