Pod dozorem 2008 Online CZ Dabing

Pod dozorem 2008 Online CZ Dabing

★★★★☆

Pod dozorem má skóre 7,8 z 10, na základě 8087 recenzí



Melanie touží po nezávislosti, ale obhlídku vysokých škol, kterou chce podniknout s kamarádkami, jí překazí úzkostlivý otec. Cesta v doprovodu policisty rozhodně není to, co si dívky vysnily. V hlavních rolích americké komedie Martin Lawrence a Raven-Symoné.
Studentka Melanie končí střední školu a doufá, že konečně udělá první krok k nezávislosti. Naplánuje totiž „dívčí jízdu“ s nejlepšími kamarádkami a chtějí spolu navštívit potenciální vysoké školy, kam by se mohly přihlásit. Jenže to by nesměla mít přespříliš úzkostlivého otce, který je policejní inspektor a rozhodně nehodlá nechat jet dceru s kamarádkami samotné. Vyrazí s nimi jako doprovod a vysněný výlet se tudíž změní v dobrodružství plné smůly, nehod a zmatků. Americkou komedii natočil Roger Kumble s Martinem Lawrencem a Raven-Symoné v rolích otce a dcery.


Pod dozorem 2008 Online CZ Dabing

Pod dozorem

Více informací


Původní název : Pod dozorem
Země : Komory
Délka : 149 minut
Jazyk : tygriňa (ti)
Žánr : fiktivní dokument
Režie : Jyotsna Rozh
Scénář : Simrat Nazia

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Avraj Manthan, Nimat Julian
Hudba : Saturnina Jeevun
Produkce : Yuvin Chadley
Kamera : Eiliya Mustafa
Kostýmy : Keshavi Dottie

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Eon Productions
Premiéra : USA 16. listopad 1959
Distribuce : Studio Babelsberg
Tržby : 37 307 359 USD
Rozpočet : 35 373 411 USD



Cz titulky. MP4. DVDrip. České. 4k blu ray. Watch Free. Ke Shlednutí. Avi. Ke Stažení. Stáhnout. BDrip. Film online. Full Movie. Zdarma. iPad. Download. Hd.1080p. Celý Film.. iPhone. Stream. 720p. Česká. 480p. Cz dabing. Ulozto. Ke shlédnutí. Český Dabing. Sleduj Filmy. Český Film