Seznam nežádoucích 2011 Online CZ Dabing

Seznam nežádoucích 2011 Online CZ Dabing

★★★★☆

Seznam nežádoucích má skóre 6,7 z 10, na základě 8268 recenzí



Allanovi se zhroutil svět. Očekávané povýšení v zaměstnání se nekoná, protože jeho významný projekt si přivlastnil kolega, který byl místo něho povýšen. Má spoustu dluhů, a navíc doma přistihl manželku, která ho podvádí s jeho nejlepším přítelem. Smutek jde zapít do baru, kde se seznámí s Jonasem, který o sobě tvrdí, že je nájemný vrah. Allan mu v opilosti napíše seznam pěti osob, které by si přál odstranit ze světa. Když se další den probere z kocoviny, nestačí se divit. Krátce nad ránem je totiž zastřelen člověk, který byl na seznamu jako první. Podaří se Allanovi varovat ostatní osoby na seznamu?


Seznam nežádoucích 2011 Online CZ Dabing

Seznam nežádoucích

Více informací


Původní název : Seznam nežádoucích
Země : Jižní Korea
Délka : 166 minut
Jazyk : oorlamština
Žánr : komediální drama
Režie : Aracely Kavita
Scénář : Ummehani Leegan

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Tamzid Sharjeel, Vainavi Dannan
Hudba : Begw Blaze
Produkce : Morgon Gagan
Kamera : Kamilis Keona
Kostýmy : Amaiah Sixta

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Happy Madison
Premiéra : USA 18. lednu 1963
Distribuce : Russian World
Tržby : 76 529 158 USD
Rozpočet : 68 843 289 USD

Seznam nežádoucích / The Hit List (2011) | ČSFD.cz
Allanovi se zhroutil svět. Očekávané povýšení v zaměstnání se nekoná, protože jeho významný projekt si přivlastnil kolega, který byl místo něho povýšen.
Seznam nežádoucích - Filmy online ke stažení zdarma ...
Seznam nežádoucích (2011) online ke shlédnutí zdarma Obsah filmu Seznam nežádoucích (2011): Allanovi se zhroutil svět. Očekávané povýšení v zaměstnání se nekoná, protože jeho významný projekt si přivlastnil kolega, který byl místo něho povýšen.
KOMENTÁŘ: Co seznam nežádoucích osob vypovídá o Rusku ...
Seznam nežádoucích osob je jen prázdné gesto, protože nemůže vážně ublížit ani nikomu z lidí na seznamu, ani členským zemím EU.
Pro volbu - Iniciativa za svobodné rozhodování o zdraví ...
Dokumentární film „Očkované dívky“ o nežádoucích účincích očkování proti rakovině děložního čípku již na YouTube není možné shlédnout. Autor tohoto televizního dokumentu, dánská televizní stanice TV2 Danmark, zrušila možnost volného sdílení a film byl k 20.
Seznam nežádoucích na Nova CINEMA| TV program – programy ...
Seznam nežádoucích. ... Allan mu v opilosti napíše seznam pěti osob, které by si přál odstranit ze světa. Když se další den probere z kocoviny, ...


České.1080p. Zdarma. 4k blu ray. Cz dabing. Watch Free. Český Dabing. Ke shlédnutí. Ke Shlednutí. BDrip. Stáhnout. 720p. iPhone. Film online. Full Movie. Stream. Cz titulky. Avi. MP4. Ke Stažení. DVDrip. Český Film. Česká. Celý Film.. Download. Sleduj Filmy. Hd. iPad. Ulozto. 480p