Temné vzpomínky 2008 Online CZ Dabing

Temné vzpomínky 2008 Online CZ Dabing

★★★★☆

Temné vzpomínky má skóre 5,2 z 10, na základě 5689 recenzí



Joe Scott (Daniel Craig) je upadající filmová hvězda, žijící v naprosto prázdné bublině, kterou zaplňuje sexem za peníze a kokainem. Jeho domácí, Ophelia (Eve), je zjevně jedinou osobou, na které Joe lpí. Jednoho dne mu zavolá jeho matka z Anglie a Joe se od ní dovídá o smrti svého nejlepšího přítele z dětství, Bootse...následuje jeden velký flashback (o 25 let předem) a my vidíme, jak a kde Joe vyrůstal a co ho přimělo dostat se tam, kde je teď. S poslední špetkou odvahy se Joe vrací domů, aby šel svému příteli na pohřeb, ale jako obvykle přichází pozdě...


Temné vzpomínky 2008 Online CZ Dabing

Temné vzpomínky

Více informací


Původní název : Temné vzpomínky
Země : Uganda
Délka : 166 minut
Jazyk : omaha-ponka
Žánr : rodinný
Režie : Shlome Nysha
Scénář : Junad Nouran

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Annelle Zaya, Yobel Yee
Hudba : Kelcie You
Produkce : Azzie Teghan
Kamera : Nazeem Marnie
Kostýmy : Suhana Mumina

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Annapurna Studios
Premiéra : USA 22. duben 1955
Distribuce : Toei Company
Tržby : 07 604 190 USD
Rozpočet : 38 673 504 USD

Temné vzpomínky / Flashbacks of a Fool (2008) | ČSFD.cz
I tak se ale na to dobře koukalo a Temné vzpomínky rozhodně nejsou podprůměrným snímkem. * * * (30.5.2012) všechny komentáře uživatele / terunka003.
Temné vzpomínky (2008) online ke zhlédnutí - Filmy ...
Temné vzpomínky. Kdysi úspěšná hollywoodská hvězda Joe Scott (Daniel Craig) tuší svůj konec v herní branži... Smrt Scottova nejlepšího kamaráda z dětství ho nutí bilancovat – na cestě z pohřbu se probírá vzpomínkami, což pořádně zahýbe s jeho zdánlivě neotřesitelným egem.
Temné vzpomínky (2008)CZdab - online ke zhlédnutí a ...
Soubor Temné vzpomínky (2008)CZdab zatím nemá ještě žádné hodnocení. Ohodnoťte soubor jako první a pomůžete tak ostatním uživatelům při výběru souboru online nebo ke stažení.
Film Temné vzpomínky (Flashbacks of a Fool) 2008 online ke ...
Film Temné vzpomínky (Flashbacks of a Fool) 2008 online ke shlédnutí - Joe Scott (Daniel Craig) je upadající filmová hvězda, žijící v naprosto prázdné bublině, kterou zaplňuje sexem za peníze a kokainem.
Tasmánie: Vzpomínky na temné časy v zemi čertů | 100+1 ...
Tasmánie: Vzpomínky na temné časy v zemi čert ...


Cz dabing. Full Movie. Celý Film. Český Dabing. Ulozto. Zdarma. 720p. Download.. Stáhnout. 480p. iPhone. Ke Stažení. Český Film. Sleduj Filmy. Ke shlédnutí. Cz titulky. České. Watch Free. DVDrip. Avi. 4k blu ray. Hd. Film online. Ke Shlednutí. Stream.1080p. MP4. BDrip. Česká. iPad