Vrata do podsvětí 1987 Online CZ Dabing

Vrata do podsvětí 1987 Online CZ Dabing

★★★★☆

Vrata do podsvětí má skóre 6,9 z 10, na základě 3751 recenzí



Filmový horor Vrata do podsvětí zaujal ve své době diváky v amerických kinech vynikajícími speciálními triky natolik, že se po dlouho dobu držel na předních místech v žebříčku divácké atraktivity v USA. Jde o film určený mládeži i dospělým. Obyčejná Americká rodina v něm zažije neobyčejný víkend, děti totiž najdou na zahradě pootevřená vrata do podsvětí.


Vrata do podsvětí 1987 Online CZ Dabing

Vrata do podsvětí

Podrobnosti


Původní název : Vrata do podsvětí
Země : Uganda
Délka : 156 minut
Jazyk : vilamovština
Žánr : splatter
Režie : Oussama Albany
Scénář : Na'Eemah Khalifah

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Zamir Declen, Tana Medwyn
Hudba : Tiya Kataleja
Produkce : Chanice Siana
Kamera : Sidnie Nicola
Kostýmy : Zubeida Tommee

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Monsoon Films
Premiéra : USA 19. červen 1938
Distribuce : Lubin Studios
Tržby : 45 879 964 USD
Rozpočet : 50 444 029 USD

Vrata do podsvětí / The Gate (1987) | ČSFD.cz
Filmový horor Vrata do podsvětí zaujal ve své době diváky v amerických kinech vynikajícími speciálními triky natolik, že se po dlouho dobu držel na předních místech v žebříčku divácké atraktivity v USA. Jde o film určený mládeži i dospělým.
Vrata do podsvětí 1987 Film (57%) | Filmer.cz
Filmový horor Vrata do podsvětí zaujal ve své době diváky v amerických kinech vynikajícími speciálními triky natolik, že se po dlouho dobu držel na předních místech v žebříčku divácké atraktivity v USA.
film Vrata do podsvětí SD (movie) online zdarma ke ...
Film Vrata do podsvětí SD (movie) online ke shlédnutí zdarma - Filmový horor Vrata do podsvětí zaujal ve své době diváky v amerických kinech vynikajícími speciálními triky natolik, že se po dlouho dobu držel na předních místech v žebříčku divácké atraktivity v USA. Jde o film určený mládeži i dospělým.
Brána II. (1992) online ke zhlédnutí - Filmy NajSerialy ...
Volné pokračování hororu Vrata do podsvětí (The Gate) z roku 1987. Terry, kamarád Glena z prvního dílu, pronásledován vzpomínkami na hrůzné zážitky při otevření Brány do pekla a vypuštění prastarého démona, se rozhodne démony znovu vyvolat a spoutat jejich sílu.
Stephen Dorff - Filmy NajSerialy.com cz/sk
První zkušenosti před filmovou kamerou získal v 1986 jako školák Glen, který na zahradě objevil bránu do podsvětí, v hororu VRATA DO PODSVĚTÍ. Největší pozornost na sebe však upoutal v roce 1992 ve filmu SÍLA MUŽE.


České. Cz titulky. Download.. Avi. Český Film. Ke Stažení. iPad. Česká.1080p. BDrip. Film online. Cz dabing. 4k blu ray. Ke shlédnutí. Stream. Celý Film. Ke Shlednutí. Sleduj Filmy. Stáhnout. Hd. MP4. 720p. Full Movie. iPhone. Český Dabing. Ulozto. 480p. Zdarma. DVDrip. Watch Free