Vražda na Eigeru 1975 Online CZ Dabing

Vražda na Eigeru 1975 Online CZ Dabing

★★★★☆

Vražda na Eigeru má skóre 6,7 z 10, na základě 5792 recenzí



Americké drama z prostředí horských velikánů a drsné přírody. Bývalý nájemný vrah Clint Eastwood přijal ještě jednu "zakázku". V horolezecké výpravě musí zjistit, který z horolezců mířících k vrcholu Eigeru je ruský zabiják a zlikvidovat ho...


Vražda na Eigeru 1975 Online CZ Dabing

Vražda na Eigeru

Podrobnosti


Původní název : Vražda na Eigeru
Země : Lucembursko
Délka : 167 minut
Jazyk : paštština (ps)
Žánr : tragikomedie
Režie : Kanish Raabiya
Scénář : Safyaan Ishaque

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Siona Shamim, Mayle Khadeem
Hudba : Enara Tanishka
Produkce : Shaquita Viviane
Kamera : Chukwuka Muzzammil
Kostýmy : Ugbad Sahibah

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Xinhua Film
Premiéra : USA 28. duben 1913
Distribuce : Lubin Studios
Tržby : 78 204 367 USD
Rozpočet : 32 767 420 USD

Vražda na Eigeru / The Eiger Sanction (1975) | ČSFD.cz
A Clint je zase jedinej chlápek na světě, kterej dokáže viset na převisu a sedět v režisérským křesle zároveň. První půlka mě sice brala asi jako Zemanův sváteční projev, ale viděl jsem v ní dvě krásný indiánský kozičky, takže dobrý.
Vražda na Eigeru / The Eiger Sanction (1975) | ČSFD.cz
Na Eigeru jsem byla, severní stěnu jsem viděla, náramně jsem si to užila, a tenhle film byl takové milé připomenutí skrytých horolezeckých choutek. Jako samostatný film trošku slabota, přirovnání k bondovce není úplně mimo mísu, ale v tom to právě trochu skřípe.
Vražda na Eigeru | Nejlepší filmy
Vražda na Eigeru (1975) Bývalý nájemný vrah Hemlock (Clint Eastwood) se teď věnuje sbírce výtvarných děl, ale z poklidného života ho vyruší nebezpečný dvojitý agent, který zabije jeho blízkého přítele.
Vražda na Eigeru | movies.prehraj.me - filmy a seriály ...
Vražda na Eigeru (1975) ... V horolezecké výpravě musí zjistit, který z horolezců mířících k vrcholu Eigeru je ruský zabiják a zlikvidovat ho ...
Vražda na Eigeru - film online | FILMTORO
Od Meliésovy Cesty na Měsíc uplynulo již 116 let a my při pohledu na filmové trikařství stále žasneme jako malé děti. Projeli jsme proto naše filmotéky a pokusili jsme se dát s těžkým srdcem dohromady 10 filmů, které napříč dekádamy přinesly do filmového světa trikovou revoluci.


Hd. Full Movie. Zdarma. 480p. Ke Stažení. Avi. Watch Free. Stáhnout. Sleduj Filmy. České. 4k blu ray. Download.1080p. iPad. Stream. Celý Film. MP4. DVDrip. Ulozto. BDrip. iPhone. 720p. Český Film. Cz titulky. Film online. Český Dabing. Ke Shlednutí. Česká. Ke shlédnutí. Cz dabing.