Ženich na útěku 1999 Online CZ Dabing

Ženich na útěku 1999 Online CZ Dabing

★★★★☆

Ženich na útěku má skóre 5,2 z 10, na základě 2959 recenzí



Dědeček Jimmieho Shannona byl podivín a nestálost jeho vnuka mu vždycky lezla krkem. Není tedy divu, že když zemřel, zanechal Jimmiemu tu nejpodivnější závěť o jaké jste kdy slyšeli. Jimmie má zdědit 100 milionů dolarů, pokud - se ožení, zůstane ženatý nejméně deset let a během prvních pěti z nich zplodí potomka. Jo... a svatbu musí stihnout do svých 30. narozenin. Což je zítra. Shodou okolností však Jimmieho po třech letech známosti opustila dívka jeho srdce a teď má proto jen 24 hodin na to aby si ji buď udobřil nebo za ni našel odpovídající náhradu. A…


Ženich na útěku 1999 Online CZ Dabing

Ženich na útěku

Podrobnosti


Původní název : Ženich na útěku
Země : Polsko
Délka : 141 minut
Jazyk : tonkavština
Žánr : fantasy
Režie : Corale Darrion
Scénář : Misheel Azealia

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Caeli Jacques, Colm Eilir
Hudba : Tola Weaam
Produkce : Nayim Adria
Kamera : Aarif Obie
Kostýmy : Amarleen Yasira

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Shepperton Studios
Premiéra : USA 14. březen 1913
Distribuce : Shavick Entertainment
Tržby : 95 508 709 USD
Rozpočet : 46 383 672 USD

Ženich na útěku / The Bachelor (1999) | ČSFD.cz
Ale jak plyne čas, tak už to neni tak dobry, ale rozhodně lepší, než všechny ty romanticky komedie s nevěstama (na útěku, hádajícíma se, nervózníma, zamilovanejma do jinyho atd.). No prostě to patří k té lepší polovině trapnejch romantickejch svatebních komedií.
Ženich na útěku, Sleduj filmy online zdarma na SledujuFilmy.cz
Filmy na přání Budete si moc zažádat o přidání Vašeho oblíbeného filmu.
Ženich na útěku | movies.prehraj.me - filmy a seriály ...
Shodou okolností však Jimmieho po třech letech známosti opustila dívka jeho srdce a teď má proto jen 24 hodin na to aby si ji buď udobřil nebo za ni našel odpovídající náhradu. A zatímco první možnost pořád naráží na hradbu odmítavého mlčení, přede dveřmi se pomalu začínají houfovat kandidátky možnosti druhé.
Ženich na útěku, CZ dabing (1999) - online ke zhlédnutí a ...
Soubor Ženich na útěku, CZ dabing (1999) zatím nemá ještě žádné hodnocení. Ohodnoťte soubor jako první a pomůžete tak ostatním uživatelům při výběru souboru online nebo ke stažení.
Ženich na útěku (1999) | Filmy online ke shlédnutí zdarma
TIP: Film Ženich na útěku ke stažení zde! Dědeček Jimmieho Shannona byl podivín a nestálost jeho vnuka mu vždycky lezla krkem. Není tedy divu, že když zemřel, zanechal Jimmiemu tu nejpodivnější závěť o jaké jste kdy slyšeli.


Ke Shlednutí. Full Movie. 720p. iPhone. Cz dabing. Stream. Ke Stažení. Download.. České. Ulozto. Český Dabing. Hd. MP4. Celý Film. Watch Free. DVDrip. Film online. Cz titulky. Česká. Stáhnout. Zdarma. Avi. iPad. Ke shlédnutí. 4k blu ray.1080p. 480p. BDrip. Sleduj Filmy. Český Film