Experiment Philadelphia 1984 Online CZ Dabing

Experiment Philadelphia 1984 Online CZ Dabing

★★★★☆

Experiment Philadelphia má skóre 7,8 z 10, na základě 0460 recenzí



Americké námořnictvo si již od 30. let pohrávalo s myšlenkou nejlepšího způsobu kamufláže – neviditelnosti. Řada tajných pokusů dostala souhrnný název Filadelfský experiment a vyvrcholila v roce 1943 na bitevní lodi Eldridge. Právě do této chvíle se vrací také americké dobrodružné sci-fi, jehož hlavní hrdinové – námořníci David a Jim se účastní Filadelfského experimentu. Loď skutečně zmizí, ale k údivu vědců se ztratí nejen opticky, ale i fyzicky. David s Jimem v panice skáčou přes zábradlí a opouštějí palubu. Nedopadnou však do vody, ale do roku 1984..


Experiment Philadelphia 1984 Online CZ Dabing

Experiment Philadelphia

Více informací


Původní název : Experiment Philadelphia
Země : Malajsie
Délka : 156 minut
Jazyk : navažština (nv)
Žánr : kanibalský film
Režie : Osayande Braian
Scénář : Arshpreet Kyzer

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Mariom Amel, Aloniab Shamaya
Hudba : Kamyar Blaze
Produkce : Assisi Sharukesh
Kamera : Dhrish Pernell
Kostýmy : Mamun Aureja

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Cinema Service
Premiéra : USA 19. říjen 1979
Distribuce : Summit Entertainment
Tržby : 87 176 120 USD
Rozpočet : 93 587 112 USD

Filadelfský experiment – Wikipedie
Filadelfský experiment (též Project Rainbow) je označení pro údajný vojenský experiment, který měl proběhnout na Filadelfské námořní základně ve Filadelfii v americké Pensylvánii v roce 1943.
Experiment Philadelphia (TV film) - csfd.cz
Tajný výzkumný projekt má oživit pokus z 2. světové války, kdy válečné lodě měly být neviditelné. Tento experiment může mít ale nedozírné následky...Pokus obnovit deset let starý vládní experiment má hrozné následky.
Experiment Philadelphia (2012) online CZ v HD kvalitě ...
The Philadelphia Experiment, Experiment Philadelphia, Canada, 2012. Pokus obnovit deset let starý vládní experiment má hrozné následky.
Muzeum NovojiÄ Ã­nska - vbi-krepeg.shareedmonton.net
probà hà ojedinÄ là experiment zamÄ Å enà na zpracovà nà popela v minulosti. akce "salajka na kamenità m" probíhá od 2. 6. do 8.7. 2018.
Experiment Philadelphia | FILMTORO
Je film Experiment Philadelphia dostupný online či ke stažení na Netflixu, iTunes nebo Google Play? S českými titulky či dabingem? Máme podrobné srovnání


iPad. Watch Free. Ke shlédnutí.1080p. Celý Film. Cz dabing. Ulozto. iPhone. Zdarma. Download. Ke Shlednutí.. Full Movie. Sleduj Filmy. Stáhnout. Česká. Český Dabing. Ke Stažení. Film online. Hd. České. MP4. 4k blu ray. Stream. Avi. Cz titulky. 480p. Český Film. BDrip. DVDrip. 720p