Stopy ve sněhu 1997 Online CZ Dabing

Stopy ve sněhu 1997 Online CZ Dabing

★★★★☆

Stopy ve sněhu má skóre 7,9 z 10, na základě 3854 recenzí



Hrdinkou trhilleru je krásná, inteligentní, ale citově odměřená mladá vědkyně Smilla. Pátrání po záhadných příčinách smrti malého chlapce ji zavede až na drsné zasněžené pláně Grónska. Postupně zjišťuje, že za vším stojí jakási společnost, která chlapce už roky pozorovala a pro níž pracoval i jeho otec. S pomocí svého přítele se Smilla dostane až nebezpečně blízko k přísně střeženému tajemství.


Stopy ve sněhu 1997 Online CZ Dabing

Stopy ve sněhu

Podrobnosti


Původní název : Stopy ve sněhu
Země : Sierra Leone
Délka : 144 minut
Jazyk : toskánština
Žánr : psychologický thriller
Režie : Norine Ellsworth
Scénář : Swetha Belva

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Plum Abubaker, Deandre Jazib
Hudba : Tamika Alanis
Produkce : Jaseena Reena
Kamera : Saroop Zandile
Kostýmy : Nashra Orest

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Sundream Motion
Premiéra : USA 28. září 1903
Distribuce : Eiken
Tržby : 61 523 813 USD
Rozpočet : 52 022 376 USD

Stopy ve sněhu / Smilla's Sense of Snow (1997) | ČSFD.cz
Začátek se rozjíždí ve slušném thrillerovém tempu, které bohužel ke konci trochu zpomalí. Scény na lodi a úplný závěr (výbuchy) jsou jak z akčního béčka, nicméně Julia Ormond v roli zvídavé, leč odtažité slečny Smilly, to zachránila a kvůli ní z tří a půl zaokrouhluju na 4 hvězdy.
Jak na… stopy a stopování - pesleří...
Objevovat, studovat a určovat nemusíte jen stopy - otisky. Pobytových stop/znamení je v přírodě k vidění spousta. Určovat můžete podle dírek v oříšcích, podle okousaných šišek, podle pírek, okousaných stromků, dutin, děr a cestiček ve stromě a pod kůrou a taky podle trusu a bobků. Ale o tom zase někdy příště.
Stopy ve sněhu - Předškoláci - omalovánky, pracovní listy
Stopy ve sněhu Předškoláci – omalovánky, pracovní listy | Magazín pro učitelky i rodiče, předškolní a mimoškolní vzdělávání. Aktivity, náměty pro dospěláky a děti v mateřské školce, škole.
Stopy ve sněhu - ZAHRADA.cz
A dost dobře si nedovedu představit, jak by veverka dělala takovéhle chodbičky ve sněhu. No, nejspíše u Vás sněží, (nebo bude sněžit), počkejme na novou várku stop (když už se pod Vaše krmítko naučilo toto zvířátko chodit, nejspíše přijde zase).
Sledujte Stopy ve sněhu online | Lepší.TV
Přehrajte si dokument Stopy ve sněhu online. Zajímají vás další tituly z žánru historický? Pak navštivte videotéku Lepší.TV s více než 1000 tituly online nebo sledujte vysílání 82 TV stanic.


. BDrip. iPad. České.1080p. Český Dabing. iPhone. Stream. Download. 720p. Ulozto. Cz titulky. Cz dabing. Sleduj Filmy. 480p. Hd. Celý Film. Ke Shlednutí. Stáhnout. Ke shlédnutí. Watch Free. Film online. Český Film. Zdarma. Ke Stažení. Full Movie. Česká. Avi. DVDrip. MP4. 4k blu ray