Bobby Z 2007 Online CZ Dabing

Bobby Z 2007 Online CZ Dabing

★★★★☆

Bobby Z má skóre 7,2 z 10, na základě 1334 recenzí



Detektiv Tad Gruzsa (L.Fishburne) potřebuje vyměnit s mexickými drogovými mafiány svého zajatého parťáka za americkou drogovou spojku Bobbyho Z . Problém tkví v tom, že Bobby je mrtvý, a tudíž k výměně nepoužitelný. Naštěstí se ve vězení nachází zlobivý hipík jménem Tim Kearney (P.Walker), který je Bobbymu neuvěřitelně podobný. A protože o jeho smrti ví zatím jen policie, rozhodnou se použít k výměně Tima. Pokud proběhne vše podle plánu, Tim získá svobodu. Situace se jim ovšem vymkne z rukou…(oficiální text distributora)


Bobby Z 2007 Online CZ Dabing

Bobby Z

Podrobnosti


Původní název : Bobby Z
Země : Myanmar
Délka : 140 minut
Jazyk : maráthština (mr)
Žánr : dobrodružný
Režie : Elisheva Stamford
Scénář : Konstanty Eladia

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Rahiima Ganga, Kelli Shennai
Hudba : Yishai Erwan
Produkce : Alessandra Lyubov
Kamera : Masrur Shelan
Kostýmy : Unnati Sho

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Bavaria Film
Premiéra : USA 19. září 1906
Distribuce : CBS Films
Tržby : 57 424 513 USD
Rozpočet : 93 263 807 USD

Bobby Z / The Death and Life of Bobby Z (2007) | ČSFD.cz
Detektiv Tad Gruzsa (L.Fishburne) potřebuje vyměnit s mexickými drogovými mafiány svého zajatého parťáka za americkou drogovou spojku Bobbyho Z . Problém tkví v tom, že Bobby je mrtvý, a tudíž k výměně nepoužitelný.
Bobby Z, Sleduj filmy online zdarma na SledujuFilmy.cz
Popis: Detektiv Tad Gruzsa (L.Fishburne) potřebuje vyměnit s mexickými drogovými mafiány svého zajatého parťáka za americkou drogovou spojku Bobbyho Z . Problém tkví v tom, že Bobby je mrtvý, a tudíž k výměně nepoužitelný.
Bobby Z (2007) online ke zhlédnutí - Filmy NajSerialy.com ...
Bobby Z. Detektiv Tad Gruzsa (L.Fishburne) potřebuje vyměnit s mexickými drogovými mafiány svého zajatého parťáka za americkou drogovou spojku Bobbyho Z .
Co byste si vybrali? | Podnikani v USA
Z) Co takhle ... Bobby says: January 7, 2014 at 9:41 am pro jistotu: tÄ›ch 7k v Kc je mysleno jako mzda mesicni 😉 maka se cca 200h mesicne… hrubeho kolem 50Kc ...
Bobby Z 2007 Film (61%) | Filmer.cz
Film Bobby Z ke stažení detektiv Tad Gruzsa (L.Fishburne) potřebuje vyměnit s mexickými drogovými mafiány svého zajatého parťáka za americkou drogovou spojku Bobbyho Z ..


Ulozto. Cz titulky. Zdarma. Avi. České. Ke Shlednutí.. Film online. Ke shlédnutí. BDrip. Cz dabing. 4k blu ray. Celý Film. Český Dabing.1080p. 480p. Download. Full Movie. iPhone. DVDrip. Český Film. Sleduj Filmy. MP4. Česká. iPad. Hd. Stáhnout. Watch Free. Stream. 720p. Ke Stažení