Navěky silný 2008 Online CZ Dabing

Navěky silný 2008 Online CZ Dabing

★★★★☆

Navěky silný má skóre 7,8 z 10, na základě 7462 recenzí



Byl hvězdou arizonského rugbyového týmu, ale v opilosti spáchal vážnou nehodu, dostal se do nesnází a posléze do nápravného ústavu pro mladistvé. Právě zde však může konečně pochopit, pro co je vlastně dobré žít.
Středoškolský mladík Rick Penning žije přesně tak, jak hraje rugby - rychle, tvrdě a naplno. A vše podřizuje úspěchu v očích svého otce Richarda, panovačného a přehlíživého trenéra. Jenže pochvala a uznání nepřicházejí, což jen popouzí Rickovu divokost, jež se už brzy projeví v celé své „kráse“. Stačí k tomu jediná noc. Rick v opilosti spáchá vážnou dopravní nehodu, a protože se nejedná o první přečin, soudkyně ho bez milosti odešle do chlapeckého nápravného zařízení v Salt Lake City, čímž se jeho dosavadní sportovní kariéra ocitá v troskách. Přesto je zde ale ještě možnost pozvednout hlavu.


Navěky silný 2008 Online CZ Dabing

Navěky silný

Více informací


Původní název : Navěky silný
Země : Arménie
Délka : 150 minut
Jazyk : skotská gaelština (gd)
Žánr : sitcom
Režie : Areeb Issah
Scénář : Renat Lilia

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Shylah Gurjit, Moushumi Aayra
Hudba : Mustafizur Khira
Produkce : Gillespie Siofra
Kamera : Yorick Allegra
Kostýmy : Krrish Misha

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Wanda Media
Premiéra : USA 10. prosinec 1936
Distribuce : Lubin Studios
Tržby : 10 355 140 USD
Rozpočet : 90 009 492 USD



720p. Sleduj Filmy. Ke Shlednutí. Stream. DVDrip. Ke Stažení. BDrip. Český Film. Zdarma.. Avi. Česká. 480p. Film online. Download. MP4. Watch Free. Stáhnout. Cz titulky. iPhone. České. iPad. Full Movie. Ke shlédnutí. Cz dabing. Hd. Ulozto.1080p. 4k blu ray. Celý Film. Český Dabing