Replikant 2001 Online CZ Dabing

Replikant 2001 Online CZ Dabing

★★★★☆

Replikant má skóre 8,7 z 10, na základě 7555 recenzí



Město Seattle je ohromeno sérií vražd, ale pachatel stále uniká. Detektiv Jake Riley se snaží případ vyřešit, ale neúspěch ho znechucuje a chce odejít od policie. Jednoho dne nečekaně odhalí šokující tajemství - vrahem je jistý Garrotte, se kterým má konflikt z minulosti, a ten se chce pomstít tak, že zabije jeho matku. Jake požádá o pomoc tajnou vládní organizaci, která ze vzorků DNA vraha vyklonuje Garrottova geneticky dokonalého dvojníka - replikanta. Jake chce proniknout do mysli vraha a i když je replikant zatím mentálně na úrovni dítěte, fyzicky je plně vyvinutý a nebezpečný, protože s DNA vraha může zlo kdykoliv vybouchnout. V závodě s časem a vyvíjejícím se replikantem musí Jake zneškodnit zabijáka dříve, než bude pozdě - jinak může čelit dvojité hrozbě!


Replikant 2001 Online CZ Dabing

Replikant

Více informací


Původní název : Replikant
Země : Salvador
Délka : 157 minut
Jazyk : okcitánština (oc)
Žánr : erotický thriller
Režie : Zareenah Cayne
Scénář : Yilin Gay

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Oaklan Yasseen, Devona Elaura
Hudba : Dharamveer Melwin
Produkce : Dhaani Delsa
Kamera : Esra Jamani
Kostýmy : Mayumi Rena

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Hammer Film
Premiéra : USA 16. říjen 1993
Distribuce : Marvel Studios
Tržby : 14 857 618 USD
Rozpočet : 14 685 091 USD

VášRegion_Olomoucko2 by Váš Region - Issuu
Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online. Easily share your publications and get them in front of Issuu’s millions of monthly readers.
Závěrečné tabulky - 10. věk (www.stargate-game.cz)
Final Scores from online game www.stargate-game.cz
Seriály s Českým a Slovenským Dabingem - Armenian web page
1. série 1x01 Konec (The end) Vše začalo u pokaženého jídelního automatu. Rimmer se jej pokouší opravit, Lister jen provokuje. Lezou si pořádně na nervy.


Český Film. Ulozto. Česká. 4k blu ray. Celý Film. Cz dabing.. 720p. DVDrip. Zdarma. Ke Shlednutí. Stream. Avi.1080p. Stáhnout. BDrip. Ke Stažení. Český Dabing. Full Movie. Download. Hd. Watch Free. České. Ke shlédnutí. Film online. iPad. iPhone. Cz titulky. MP4. Sleduj Filmy. 480p