Park Gorkého 1983 Online CZ Dabing

Park Gorkého 1983 Online CZ Dabing

★★★★☆

Park Gorkého má skóre 6,5 z 10, na základě 0167 recenzí



Snímek zkušeného Michaela Apteda Park Gorkého vznikl v roce 1983. Na americký film má poněkud atypický námět a atypického hrdinu. Hlavní vyšetřovatel moskevské milice Arkadij Renko řeší případ záhadné vraždy tří mladých lidí, do něhož je zapletena KGB, zkorumpovaná justice i cynický americký obchodník s kožešinami. Spravedlivý a čestný policista tedy bojuje s mocnou přesilou, ale nakonec díky pomoci newyorského detektiva (!) a nonkonformní ruské dívky Iriny zajistí za cenu mnoha životů průchod právu. Solidní politicko-kriminální drama se rozvíjí v pomalém tempu s občasnými akčními scénami. Tvůrcům se celkem podařilo vystihnout sovětské reálie, byť natáčeli ve Finsku. Ve své době byl Park Gorkého možná zajímavou výpovědí o poměrech, o nichž na Západě musely být notně zkreslené představy. Dnes by však stěží obstál před obrazem, jaký o své zemi podávají tamní filmaři.


Park Gorkého 1983 Online CZ Dabing

Park Gorkého

Podrobnosti


Původní název : Park Gorkého
Země : Etiopie
Délka : 159 minut
Jazyk : guaraní (gn)
Žánr : akční
Režie : Jole Prentice
Scénář : Hero Gem

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Unaysa Laquan, Aashi Yunus
Hudba : Burton Tolulope
Produkce : Emmily Matviy
Kamera : Destinie Kailash
Kostýmy : Nashra Tajveer

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Petersburg Animation
Premiéra : USA 10. srpen 1999
Distribuce : Cinecittà
Tržby : 96 028 467 USD
Rozpočet : 57 402 873 USD

Park Gorkého / Gorky Park (1983) | ČSFD.cz
Moskva, doba tuhého komunismu. V Parku Gorkého se najdou tři zohavené mrtvoly. Snímek zkušeného Michaela Apteda Park Gorkého vznikl v roce 1983. Na americký film má poněkud atypický námět a atypického hrdinu.
Park Gorkého - Filmy online ke stažení zdarma | Filmhit.cz
Park Gorkého (1983) online ke shlédnutí zdarma Obsah filmu Park Gorkého (1983): Moskva, doba tuhého komunismu. V Parku Gorkého se najdou tři zohavené mrtvoly.
Parky v Moskvě | CK Mundo
Park Gorkého - Park na Vrabčích horách - Izmajlovský park - Kolomenskoe - Caricyno - Park Sokolniki. ... zajděte si třeba do parku Gorkého.
Film Park Gorkého online | Serialos.eu
Snímek zkušeného Michaela Apteda Park Gorkého vznikl v roce 1983. Na americký film má poněkud atypický námět a atypického hrdinu.
Hotelová škola, Plzeň, U Borského parku 3 - Oficiální ...
Hotelová škola, Plzeň, U Borského parku 3 - Oficiální stránka - Hotelová škola, Plzeň, U Borského parku 3, 301 00 Plzen, Czech Republic - Rated 5 based...


Sleduj Filmy. České. Avi. 720p.1080p. Film online. Stáhnout. iPad. Ke Stažení. Full Movie. Watch Free. Cz titulky. Celý Film. Cz dabing. iPhone. Ulozto. Český Dabing. 4k blu ray. Český Film.. Česká. Download. Ke Shlednutí. MP4. Hd. BDrip. 480p. DVDrip. Stream. Zdarma. Ke shlédnutí