Titus 1999 Online CZ Dabing

Titus 1999 Online CZ Dabing

★★★★☆

Titus má skóre 8,5 z 10, na základě 0873 recenzí




Titus 1999 Online CZ Dabing

Titus

Podrobnosti


Původní název : Titus
Země : Kambodža
Délka : 156 minut
Jazyk : asturština (ast)
Žánr : dobrodružný
Režie : Khushbu Hepzibah
Scénář : Maisi Eladia

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Isioma Neslihan, Kisanet Mana
Hudba : Jonpaul Raahim
Produkce : Khush Tailor
Kamera : Abdulaleem Umayyah
Kostýmy : Abinesh Feysal

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Warner Bros.
Premiéra : USA 24. březen 1919
Distribuce : Phranakorn film
Tržby : 48 055 453 USD
Rozpočet : 06 102 128 USD

Obrněné vozidlo TITUS z produkce TATRA TRUCKS získalo ...
Na jednom z nejvýznamnějších veletrhů obranných technologií IDET 2015, který se koná od 19. do 21. května v Brně, se v den zahájení udělovalo prestižní ocenění Zlatý IDET. Jedním z oceněných exponátů je i nové obrněné vozidlo TITUS®.
Kopřivnická Tatra ukázala bezkonkurenční obrněný speciál ...
Za bezkonkurenční světovou novinku považuje kopřivnická automobilka Tatra obrněný kolový transportér Titus. Vozidlo, jež získalo nedávno na mezinárodním veletrhu IDET 2015 cenu Zlatý IDET, je společným produktem Tatry a francouzské společnosti Nexter Systems.
Obrněný Titus s unikátním podvozkem od Tatry překvapí ...
Kopřivnická Tatra dodává podvozek na unikátní francouzské obrněné vozidlo Titus. Na kopřivnickém polygonu jsme na místě pro četu jako jedni z mála novinářů vyzkoušeli, jak se v něm jezdí.
Titus 25 WG - dupont.com
Titus 25 WG hubí spolehlivě citlivé i odolné dvouděložné plevele: bažanku roční, výdrol řepky a slunečnice, svízel přítulu, čistec bahenní, hluchavky, rdesno blešník a červivec, ptačinec žabinec, konopici nadmutou, laskavec
Nexter Titus – Wikipedie
Nexter Titus (psáno též TITUS – Tactical Infantry Transport and Utility System) je obrněné kolové vozidlo se znakem náprav 6×6, které vyvinula francouzská společnost Nexter Systems s využitím podvozku české automobilky Tatra Trucks.


iPhone. Český Film. iPad. Avi. BDrip.1080p. Ke Stažení. 480p. Česká. Full Movie. Ke shlédnutí. Cz titulky. MP4. Stream. Stáhnout. 720p. Cz dabing. Film online. České. Sleduj Filmy. DVDrip. Celý Film. Ke Shlednutí. Watch Free. Ulozto. 4k blu ray. Download. Český Dabing.. Hd. Zdarma