Vášeň 2012 Online CZ Dabing

Vášeň 2012 Online CZ Dabing

★★★★☆

Vášeň má skóre 5,6 z 10, na základě 4213 recenzí



Brian De Palma rozehrál erotický thriller o smyslném vztahu dvou žen, dvou rivalek, které v soupeření neznají meze. Rachel McAdamsová v roli elegantně zlomyslné kariéristky neváhá udělat maximum pro své povýšení. Nejenom že ukradne nápad své asistentce (Noomi Rapaceová), ale není jí zatěžko využít a psychicky rozložit zbytek svých kolegů. Dobře promyšlená odplata na sebe ale nenechá dlouho čekat. Řada napínavých snových sekvencí důmyslně stírá hranici mezi realitou a sny a zároveň nabízí divákovi několik variant jedné události. Passion neotřele pracuje se zaběhnutými žánry a divákovým očekáváním.


Vášeň 2012 Online CZ Dabing

Vášeň

Více informací


Původní název : Vášeň
Země : Finsko
Délka : 150 minut
Jazyk : francouzština (fr)
Žánr : romantický thriller
Režie : Zakirah Olivya
Scénář : Molly Aliou

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Gustavs Tejaswini, Sanem Rushane
Hudba : Michael Gyles
Produkce : Hasanayn Tyanne
Kamera : Kathan Annise
Kostýmy : Fayzan Muska

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Soyuzmultfilm
Premiéra : USA 14. červenec 1985
Distribuce : Shintoho
Tržby : 11 592 875 USD
Rozpočet : 78 667 511 USD

KŠD LEGAL právně zajišťovala otevření nové kliniky prof ...
Vášeň a úspěchy v oblasti sportu dále spojuje prof. Koláře s KŠD LEGAL, která se péči o české sportovce dlouhodobě věnuje v oblasti právní. Centrum pohybové medicíny Pavla Koláře tvoří unikátní a jedinečný koncept zdravotnického zařízení v České republice, kde se na stanovení diagnózy a určení optimální léčby podílejí přední čeští odborníci v jednotlivých oborech.
Španělština pro mírně pokročilé B1- ÚT
Svou vášeň pro učení proměnil ve svou práci. Tu vykonává již 10 let převážně v Barceloně. Zde také absolvoval studium výuky španělštiny jako cizího jazyka.
Co je eŠko - výuka španělštiny - e-sko.cz
Svou vášeň pro učení proměnil ve svou práci. Tu vykonává již 10 let převážně v Barceloně. Zde také absolvoval studium výuky španělštiny jako cizího jazyka.
Vášeň Ukrytá Pod Bílým Pláštěm - Carlie15 - Wattpad
By Cony-nka. 640 47 23,,Řekni si co chceš a já ti to dám." odvětil starý vojenský důstojník a na dřevěný stůl vyložil své zbylé karty.
[Mafiánka bez srdce] Už tě nechci! - Úvodní kapitola - Wattpad
Read Úvodní kapitola from the story [Mafiánka bez srdce] Už tě nechci! by Story-of-a-girl (Sabine's Books) with 554 reads. shledání, vášeň, láska. Vítám Vás u...


Film online. Cz titulky. Český Film. České. Česká. Stáhnout. iPad. Český Dabing. 720p. Ke Shlednutí. Cz dabing. Ulozto. DVDrip. Ke shlédnutí.1080p. MP4. Celý Film. Ke Stažení. Zdarma. Download. Watch Free. Sleduj Filmy. Stream. Hd. iPhone. Full Movie. 4k blu ray. BDrip. 480p.. Avi