Tichý experiment 2014 Online CZ Dabing

Tichý experiment 2014 Online CZ Dabing

★★★★☆

Tichý experiment má skóre 8,8 z 10, na základě 7086 recenzí



Profesor Coupland provádí společně s týmem studentů na odlehlé usedlosti experiment na Jane Harperové, mladé dívce skrývající nevyřčená tajemství. Odhalené temné síly jsou pro všechny zúčastněné ještě děsivější, než si kdokoli myslel.
Jane Harperová je hluboce problémová dívka posedlá všepohlcující temnotou. Profesor Joseph Coupland má nezvyklý plán, jak ji zničující temnoty zbavit. Pár vyvolených studentů pozve na svou odlehlou usedlost za Londýnem, kde navrhne, aby se společně pokusili Janinu negativní energii vyvolat. Studentům se to podaří, ovšem to, co následuje, je čisté šílenství - horor tak děsivý a silný, že možná pohltí každého z nich, aniž by si kdokoli uvědomil, že se do odvážného plánu neměli vůbec pouštět.


Tichý experiment 2014 Online CZ Dabing

Tichý experiment

Podrobnosti


Původní název : Tichý experiment
Země : Maroko
Délka : 143 minut
Jazyk : abcházština (ab)
Žánr : slasher
Režie : Kemari Pria
Scénář : Raaga Olwen

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Nayema Amea, Shazan Sahal
Hudba : Boyan Nesiah
Produkce : Liyanah Hawah
Kamera : Adetola Guadalupe
Kostýmy : Shanley Irtiza

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Xstream Pictures
Premiéra : USA 21. květen 1946
Distribuce : Oriental DreamWorks
Tržby : 81 113 064 USD
Rozpočet : 18 591 742 USD

Tichý experiment - TV program – televizní programy všech ...
Horor USA/VB (2014). Profesor Coupland provádí společně s týmem studentů na odlehlé usedlosti experiment na Jane Harperové, mladé dívce skrývající nevyřčená tajemství.
Tichý experiment na Prima| TV program – programy více než ...
Horor USA/VB (2014). Mladou Jane ovládají temné síly. Profesor Coupland jí jich chce na odlehlé usedlosti zbavit. Experiment se však zvrhne a všem zúčastněným hrozí nebezpečí.
Tichý experiment / The Quiet Ones (2014) | ČSFD.cz
Profesor Coupland provádí společně s týmem studentů na odlehlé usedlosti experiment na Jane Harperové, mladé dívce skrývající nevyřčená tajemství.
Ruský experiment ponechat 5 osob 30 dní bez spánku ...
30 dní … Vězni, kterým bylo slíbeno, že pokud podstoupí jeden experiment, propustí je na svobodu. Nikdo jim neřekl že se bude jednat o 30 dní bez spánku, Nikolajevův plyn, silnou závislost, ztrátu osobnosti a konečnou smrt.Následující události byly zaznamenány zbývajícími členy týmu vědců, kteří neb
Tichý experiment - Sledujte filmy, seriály a sport online
Tichý experiment. Profesor Coupland provádí společně s týmem studentů na odlehlé usedlosti experiment na Jane Harperové, mladé dívce skrývající ...


Zdarma. Watch Free. Cz titulky. MP4. Česká. Celý Film. Hd. Ke Shlednutí. 4k blu ray.1080p. Český Film. iPad. BDrip. České. Ke shlédnutí. Ke Stažení. Stáhnout. 720p. Film online. 480p. Český Dabing. Stream. Avi. Ulozto. Full Movie. Sleduj Filmy. Cz dabing.. DVDrip. Download. iPhone