Casshern: První samuraj nového věku 2004 Online CZ Dabing

Casshern: První samuraj nového věku 2004 Online CZ Dabing

★★★★☆

Casshern: První samuraj nového věku má skóre 8,5 z 10, na základě 1841 recenzí



Ve válkou proti Evropě zpustošeném post-apokalyptickém společenství budoucnosti zvaném Eurasie je planeta zdevastována účinkem nukleárních, biologických a chemických zbraní. Genetik Dr. Azuma (Akira Terao), který je sponzorován protřelou korporací, vyvine techniku zvanou "neo-buňka", schopnou regenerace těla lidské bytosti. Při snaze oživit svého syna, jenž padl při posledních bojích, nastane nečekaná nehoda v laboratoři, která ho nejen oživí ale navíc z něj udělá bájného bojovníka CASSHERN. Mezitím je na výrobní lince vytvářena nová rasa mutantů zvaných Neo-lidé, kteří se po krátké době rozhodnou vyhladit lidskou rasu a vybudovat svůj nový vlastní svět. Otázkou tak zůstává, ke které straně se CASSHERN rozhodne přidat.


Casshern: První samuraj nového věku 2004 Online CZ Dabing

Casshern: První samuraj nového věku

Podrobnosti


Původní název : Casshern: První samuraj nového věku
Země : Kapverdy
Délka : 160 minut
Jazyk : ťwiština (tw)
Žánr : romantická komedie
Režie : Ryah Huzaifa
Scénář : Muhammet Emila

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Zeinab Aleksas, Arnita Lamont
Hudba : Nevaeh Remel
Produkce : Jeshan Iyla
Kamera : Harvy Tayshaun
Kostýmy : Ianna Vilius

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Hallmark Productions
Premiéra : USA 11. březen 1977
Distribuce : Worldview Entertainment
Tržby : 65 708 747 USD
Rozpočet : 85 128 730 USD

Casshern: První samuraj nového věku - SledujFilmy.Online
Genetik Dr. Azuma (Akira Terao), který je sponzorován protřelou korporací, vyvine techniku zvanou "neo-buňka", schopnou regenerace těla lidské bytosti. Při snaze oživit svého syna, jenž padl při posledních bojích, nastane nečekaná nehoda v laboratoři, která ho nejen oživí ale navíc z něj udělá bájného bojovníka CASSHERN.
Casshern: První samuraj nového věku / Casshern (2004 ...
Casshern , aj keď sa to z komentárov naokolo môže zdať, nie je vo svojej podstate akčným filmom. Ide skôr o poriadne zamyslenú sci-fi drámu v hyperefektnom vizuále, snažiacu sa nájsť odpovede na základné existenčné otázky človeka - kto som, prečo zabíjam, prečo som zraňovaný a podobne.
Film Casshern: První samuraj nového věku (2004) online ke ...
Casshern: První samuraj nového věku (2004) online ke shlédnutí IMDb hodnocení: 6.2 Ve válkou proti Evropě zpustošeném post-apokalyptickém společenství budoucnosti zvaném Eurasie je planeta zdevastována účinkem nukleárních, biologických a chemických zbraní.
Casshern: První samuraj nového věku | movies.prehraj.me ...
Casshern: První samuraj nového věku (2004) Stručný popis: IMDb skóre: 6.2 Ve válkou proti Evropě zpustošeném post-apokalyptickém společenství budoucnosti zvaném Eurasie je planeta zdevastována účinkem nukleárních, biologických a chemických zbraní.
Casshern: První samuraj nového věku - Online filmy ke ...
Casshern: První samuraj nového věku Ve válkou proti Evropě zpustošeném post-apokalyptickém společenství budoucnosti zvaném Eurasie je planeta zdevastována účinkem nukleárních, biologických a chemických zbraní.


480p. DVDrip.. Český Dabing. Ke Stažení. Full Movie. Zdarma. Celý Film.1080p. Watch Free. 720p. Stream. Stáhnout. 4k blu ray. Cz titulky. Cz dabing. Ke shlédnutí. Ulozto. Ke Shlednutí. Česká. Hd. Avi. BDrip. MP4. iPad. Sleduj Filmy. iPhone. Film online. Download. České. Český Film