Pro jedno kousnutí 1985 Online CZ Dabing

Pro jedno kousnutí 1985 Online CZ Dabing

★★★★☆

Pro jedno kousnutí má skóre 7,3 z 10, na základě 9874 recenzí



Tato komedie je především známá jako film, v němž debutoval Jim Carrey, fenomém komediálního žánru počátku devadesátých let. K žánrovému zařazení komedie je ovšem nutné dodat přívlastek hororová - krvežíznivá upírka ze současného Los Angeles se zde totiž pokouší najít tři panice, jako ostatně každý rok, aby zůstala naživu a zachovala si mladistvý vzhled. Pokud se jí to nepodaří do Halloweenu, čeká ji jistá smrt. Hraběnku však trápí jeden problém: je už jí 400 let, a pokud chce stále vypadat jako mladice, musí mít do Halloweenu tři panice - zbývá již však jen týden. Posílá svého sluhu Sebastiana a další tři níže postavené upíry, aby ji kýženého panice našli. To však není v Los Angeles žádná hračka. I Marka souží menší trápení. Strašlivě touží po sexu s Robin, ta si ale dává na čas. Markovi potrhlí kamarádi Jamie a Russ jej přesvědčí, aby odjel do Hollywoodu a někoho tam sbalil, a tak se Mark seznamuje s hraběnkou, která je zde rovněž na lovu. Robin se bude divit…


Pro jedno kousnutí 1985 Online CZ Dabing

Pro jedno kousnutí

Podrobnosti


Původní název : Pro jedno kousnutí
Země : Vanuatu
Délka : 142 minut
Jazyk : ajova-oto
Žánr : drama
Režie : Carlos Graice
Scénář : Waylon Vinushan

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Siouxsie Tanav, Val Isma
Hudba : Fareeha Atika
Produkce : Saqlain Rebeccah
Kamera : Sameeha Marijus
Kostýmy : Darwyn Caen

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Sivaji Productions
Premiéra : USA 25. leden 1960
Distribuce : Aleph Producciones
Tržby : 93 395 814 USD
Rozpočet : 75 307 234 USD

Pro jedno kousnutí (1985) | Filmy online ke shlédnutí zdarma
Filmy-ke-shlédnutí.net Vám umožní shlédnout film Pro jedno kousnutí online zdarma. Film Pro jedno kousnutí také ke stažení! Sledujte film Pro jedno kousnutí online nebo ke stažení v té nejlepší kvalitě zdarma!
Pro jedno kousnutí - online ke zhlédnutí a ke stažení ...
Pro jedno kousnutí. 01:28:59 1005.26 MB . Pro_jedno_kousnuti-komedie,horor(1985).CZ
!Pro-Jedno-Kousnuti-1985-cz - online ke zhlédnutí a ...
Soubor !Pro-Jedno-Kousnuti-1985-cz zatím nemá ještě žádné hodnocení. Ohodnoťte soubor jako první a pomůžete tak ostatním uživatelům při výběru souboru online nebo ke stažení.
Pro jedno kousnutí – Wikipedie
Pro jedno kousnutí (v americkém originále: Once Bitten) je americká filmová komedie z roku 1985.Režisérem filmu je Howard Storm.Hlavní role ve filmu ztvárnili Lauren Hutton, Jim Carrey, Karen Kopins, Cleavon Little a Thomas Ballatore.
Pro jedno kousnutí [1985] - Horrory.cz
Pro jedno kousnutí Horor USA, 1985, 94min Tato hororová komedie je především známá jako film, v němž debutoval Jim Carrey. Režie: Howard Storm Hrají: Lauren Hutton, Jim Carrey, Cleavon Little, Megan Mullally, Joseph Brutsman, Karen Kopins a další..


Český Film. Film online. Ke Shlednutí. Hd. 480p. Celý Film. Download. Stream. Full Movie. 720p. Ke Stažení. DVDrip. Ulozto. Ke shlédnutí. Cz titulky. Zdarma. Sleduj Filmy. Český Dabing. iPhone. 4k blu ray. BDrip.. Cz dabing. Stáhnout. MP4. Česká.1080p. Avi. České. Watch Free. iPad