Králova zahradnice 2014 Online CZ Dabing

Králova zahradnice 2014 Online CZ Dabing

★★★★☆

Králova zahradnice má skóre 8,6 z 10, na základě 7783 recenzí



Královský dvůr za doby Ludvíka XIV. byl nabitý vášněmi, lascivností a nebezpečím. To se často ukrývalo pod sešněrovanými korzety, napudrovanými parukami a bohatými krinolínami dvorních dam, jež za svými vějíři uměly zamaskovat nejednu špinavost. A tak je tomu i v případě Královy zahradnice. Kate Winslet jako emancipovaná zahradnice Sabine De Barra je povolána do Versailles, aby pro krále Francie vytvořila zahrady dosud nevídané nádhery. Pro pobyt u dvora krále Slunce jsou ale potřeba hodně ostré lokty. Kate v roli Sabine musí obstát nejen jako profesionálka, která navrhne zahrady obdivované celý světem. Musí obstát i jako žena, která skrývá tajemství z minulosti. A jako vášnivá a emocionální bytost, která svou upřímností vnese do Versailles nebývalý rozruch a rozpoutá vlnu se zvláštní vlastností. Vlnu, jež umí smést toho, kdo ji rozpoutal.


Králova zahradnice 2014 Online CZ Dabing

Králova zahradnice

Více informací


Původní název : Králova zahradnice
Země : Jemen
Délka : 152 minut
Jazyk : telugština (te)
Žánr : film noir
Režie : Mergim Jordan
Scénář : Shubham Etain

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Adhvik Israar, Alverta Maci
Hudba : Eula Orpha
Produkce : Raresh Arcelia
Kamera : Ameli Tselmuun
Kostýmy : Deejay Anca

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Studio Ghibli
Premiéra : USA 15. listopad 1958
Distribuce : Malofilm
Tržby : 53 057 879 USD
Rozpočet : 15 037 094 USD

FFFILM: Recenze: Králova zahradnice [A Little Chaos] - 80%
Francouzský král Ludvík XIV (Alan Rickman) je už v poměrně pokročilém věku a rozhodne se, že ve Versailles vybuduje zahrady, jaké svět neviděl.
Králova zahradnice / A Little Chaos (2014) | ČSFD.cz
Královský dvůr za doby Ludvíka XIV. byl nabitý vášněmi, lascivností a nebezpečím. To se často ukrývalo pod sešněrovanými korzety, napudrovanými parukami a bohatými krinolínami dvorních dam, jež za svými vějíři uměly zamaskovat nejednu špinavost.
Králova zahradnice (2014) online ke zhlédnutí - Filmy ...
Králova zahradnice. Královský dvůr za doby Ludvíka XIV. byl nabitý vášněmi, lascivností a nebezpečím. To se často ukrývalo pod sešněrovanými korzety, napudrovanými parukami a bohatými krinolínami dvorních dam, jež za svými vějíři uměly zamaskovat nejednu špinavost.
Králova zahradnice, Sleduj filmy online zdarma na ...
Popis: Královský dvůr za doby Ludvíka XIV. byl nabitý vášněmi, lascivností a nebezpečím. To se často ukrývalo pod sešněrovanými korzety, napudrovanými parukami a bohatými krinolínami dvorních dam, jež za svými vějíři uměly zamaskovat nejednu špinavost.
Králova zahradnice – FilmyOn.cz
Popis: Královský dvůr za doby Ludvíka XIV. byl nabitý vášněmi, lascivností a nebezpečím.To se často ukrývalo pod sešněrovanými korzety, napudrovanými parukami a bohatými krinolínami dvorních dam, jež za svými vějíři uměly zamaskovat nejednu špinavost.


Ke shlédnutí. Watch Free. České. Stáhnout. Hd. Full Movie. MP4. Český Film. Sleduj Filmy. 4k blu ray. Download. Stream. Zdarma. iPad. Ulozto. 720p. Cz dabing. 480p. Avi. iPhone..1080p. DVDrip. Film online. Česká. Celý Film. Český Dabing. Ke Shlednutí. Ke Stažení. BDrip. Cz titulky