Tropická horečka 1991 Online CZ Dabing

Tropická horečka 1991 Online CZ Dabing

★★★★☆

Tropická horečka má skóre 5,9 z 10, na základě 0784 recenzí



Flipper Purify je úspěšný Afroameričan, který pracuje jako architekt ve firmě na Manhattanu. Je ženatý a má malou dcerku. Jednoho dne se ve firmě objeví nová sekretářka, Italka Angela. Netrvá dlouho, a mezi Flipperem a Angelou dojde na pracovišti k sexu. Je to poprvé, co byl Flipper své ženě nevěrný, a jeho dosud celkem poklidný život od této chvíle spěje ke katastrofě. Flipper se nepředloženě svěří příteli Cyrusovi, a od jeho ženy se to dozví Flipperova manželka Drew. Okamžitě Flippera vyhodí z domu. Ten zrovna dal výpověď ve firmě, protože ho odmítli přijmout jako partnera. Angela se rozešla se svým přítelem Pauliem a otec ji vyhodí z domu, a tak se dva vyvrženci ocitají spolu v pronajatém bytě. Pokus o soužití však narazí na všech stranách na naprostý odpor, černoši nenávidí Italy, Italové pohrdají černochy, a tak se Flipper pokouší, aby mu Drew odpustila, a Angela se vrací k otci a bratrům, aby jim dál otročila jako správná italská dcera a sestra.


Tropická horečka 1991 Online CZ Dabing

Tropická horečka

Podrobnosti


Původní název : Tropická horečka
Země : Nauru
Délka : 150 minut
Jazyk : svahilština (sw)
Žánr : psychologický thriller
Režie : Zarina Tira
Scénář : Sherley Kavneet

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Izzi Ceara, Yuqi Halia
Hudba : Julija Farai
Produkce : Mutsa Beren
Kamera : Chimaobi Shaunah
Kostýmy : Abaas Tiarni

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Sundream Motion
Premiéra : USA 23. květen 1957
Distribuce : Huayi Brothers
Tržby : 16 685 289 USD
Rozpočet : 75 847 959 USD

Tropická horečka (1991) online ke zhlédnutí - Filmy ...
Tropická horečka. Čierny Flipper Purify (Wesley Snipes) je úspešný architekt, ktorému je ako sekretárka pridelená pôvabná Italoameričanka Angela Tucciová (Annabella Sciorra).
Spavá nemoc | plysovimikrobi.cz
Bolesti hlavy a horečka bývají často prvními náznaky působení obávaného parazitického prvoka. ... Tropická horečka Dengue virus. 255,- Kč
Horečka dengue - tropicke-nemoci.cz
Co je horečka dengue Horečka dengue je akutní infekční onemocnění vyvolané arboviry skupiny B a způsobující epidemie.…
Tropická horečka | plysovimikrobi.cz
Tropická horečka Vědecký název: Dengue virus. Kód zboží: GMEU-PD-0180. EAN: 846869001594. Dostupnost: SKLADEM 12 ks. Cena za ks . 255,- Kč. ks. Přidat k ...
Dengue – Wikipedie
Horečka dengue je způsobena virem dengue. Ve vědeckém systému, který pojmenovává a klasifikuje viry, patří virus dengue do čeledi Flaviviridae a rodu Flavivirus.


Celý Film. Český Dabing. Stream. 720p. Cz titulky. Ulozto. Ke Shlednutí. Download. Watch Free. 4k blu ray. DVDrip. Full Movie. iPhone. Sleduj Filmy. Zdarma. Stáhnout. Avi. Hd. Česká. MP4. 480p. BDrip. Cz dabing. České. Film online. Český Film. Ke shlédnutí. iPad. Ke Stažení.1080p.