Pieta 2012 Online CZ Dabing

Pieta 2012 Online CZ Dabing

★★★★☆

Pieta má skóre 8,8 z 10, na základě 1912 recenzí



V životě nelítostného lichváře dochází k zásadnímu zvratu v okamžiku, kdy se objeví žena, která tvrdí, že je jeho matka. Z jejich setkání vzklíčí vztah, který ač se pohybuje mezi niternou empatií a vzájemným krutým zraňováním, směřuje k prapodivné harmonii. Kim Ki-duk se po sérii tuctových festivalových titulů a několikaletém útěku z civilizace vrací na výslunní. Jeho v pořadí osmnáctý film opět nabízí nelítostně upřímný i uhrančivě poetický pohled na podstatu lidských vztahů a současně přináší vyhrocenou metaforu kapitalismu. Film byl oceněn Zlatým lvem na filmovém festivalu v Benátkách.


Pieta 2012 Online CZ Dabing

Pieta

Více informací


Původní název : Pieta
Země : Japonsko
Délka : 150 minut
Jazyk : černonožština
Žánr : hororová komedie
Režie : Charney Rebekha
Scénář : Zonaira Vinushan

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Leif Aleksas, Adina Jiri
Hudba : Sumayra Brannon
Produkce : Keeyan Anan
Kamera : Daniele Kirbie
Kostýmy : Pious Noble

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Fox Star
Premiéra : USA 27. lednu 1999
Distribuce : Dovzhenko Film
Tržby : 55 718 120 USD
Rozpočet : 33 379 136 USD

WebMart >> Dieta + hubnutí: à vodní stránka
VýbÄ r aktuálních Ä lánků na téma dieta a hubnutí: à vodní stránka
Městské divadlo Brno oficiální stránka fotostory - Home ...
Městské divadlo Brno oficiální stránka fotostory. 7.9K likes. Předmětem umění není jednoduchá pravda, ale složitá krása. (Oscar Wilde)
Stránka nenalezena!! - shop.latexvogue.com
ÄŒeÅ¡tina; English; PokraÄ ováním v prohlížení naÅ¡ich internetových stránek vyjadÅ™ujete souhlas s použitím souborů cookies
obec Pleše - oficiální internetové stránky
hlavní stránka Dobrý den, vítáme Vás na stránkách naší obce PleÅ¡e. Jejich prostÅ ednictvím se Vám budeme snažit nebídnout a pÅ edat co nejvíce informací a aktulit o naší obci a o životÄ v ní.
à vodní stránka | Elektronická evidence tržeb (EET)
à vodní stránka INFOLINKA k evidenci tržeb spuÅ¡tÄ na! Od pondÄ lí 1. srpna funguje infolinka k elektronické evidenci tržeb, kterou zŠídila FinanÄ ní správa pro dotazy podnikatelské i Å¡iroké veÅ ejnosti.


Celý Film. Ke Shlednutí. Film online. DVDrip.. Cz dabing. BDrip.1080p. Český Film. 4k blu ray. Ulozto. MP4. Stream. Full Movie. Avi. Watch Free. Download. 720p. Česká. Stáhnout. Český Dabing. Sleduj Filmy. Ke shlédnutí. 480p. iPad. České. Zdarma. Hd. iPhone. Cz titulky. Ke Stažení