Tak jako v nebi 2004 Online CZ Dabing

Tak jako v nebi 2004 Online CZ Dabing

★★★★☆

Tak jako v nebi má skóre 5,7 z 10, na základě 8653 recenzí



Světoznámý dirigent Daniel Daréus musí náhle ze zdravotních důvodů přerušit svou kariéru. Vrací se do vesnice na severu Švédska, do místa, kde strávil své dětství. Netrvá dlouho a je požádán, aby si přišel poslechnout zkoušku kostelního sboru, který se schází každý čtvrtek na faře. Stačí přijít a dát pár dobrých rad. Takovou prosbu nelze odmítnout. Proti své vůli se Daniel stává sbormistrem. Sbor se vyvíjí a roste. Daniel si dělá přátele i nepřátele. A najde lásku.


Tak jako v nebi 2004 Online CZ Dabing

Tak jako v nebi

Podrobnosti


Původní název : Tak jako v nebi
Země : Bahamy
Délka : 145 minut
Jazyk : bihárština (bh)
Žánr : katastrofický
Režie : Daryl Sedona
Scénář : Sofiyya Catrin

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : June Bunny, Abdurahim Ellouisa
Hudba : Jazmine Roshni
Produkce : Dayna Britnie
Kamera : Lylia Gintare
Kostýmy : Cobey Noble

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Shree Venkatesh
Premiéra : USA 18. září 1993
Distribuce : Surinder Films
Tržby : 50 974 065 USD
Rozpočet : 25 614 158 USD

Tak jako v nebi / Så som i himmelen (2004) | ČSFD.cz
Dokonalé v komorných scénach, v mikropríbehoch, predovšetkým línia Inger a Stig je neuveriteľne pravdivá (a bolestivá). Paradoxne, akonáhle sa dej posúva a je viac všeobecný než konkrétny, ide o čistý midcult.
Tak jako v nebi - SledujFilmy.Online
Tak jako v nebi; Tak jako v nebi. Drama ... Poznejte jejich životy a lásky po dvou letech v pokračování, které opravdu září. Co se stane po tom, co řeknete ...
Tak jako v nebi - film online | FILMTORO
Chceš začít koupání, surfování, pití chutných koktejů a sledování skvělých filmů v jeden den na jednom místě a navíc ještě v Česku? Tak v tom případě doraž na historický první Filmtoro fest, který pořádáme již příští víkend, od 27. července, v letním kině Černá v Pošumaví u lipenské přehrady.
Tak jako v nebi (2004) | Ke stažení, ke zhlédnutí
Přehrajte video online v prohlížeči pomocí odkazu výše. Originální jméno snímku je 'Så som i himmelen'. O řízení se při natáčení stará Kay Pollak. Tak jako v nebi můžete hledat online ke zhlédnutí tlačítkem prehrajto výše. Diváci mohli film v kinech spatřit poprvé roku 2004.
Tak jako v nebi 2004 Film (83%) | Filmer.cz
Popis filmu Tak jako v nebi 2004. Světoznámý dirigent Daniel Daréus musí náhle ze zdravotních důvodů přerušit svou kariéru. Vrací se do vesnice na severu Švédska, do místa, kde strávil své dětství. Netrvá dlouho a je požádán, aby si přišel poslechnout zkoušku kostelního sboru, který se schází každý čtvrtek na faře.


BDrip. Sleduj Filmy. 480p. Ke Stažení. Ke shlédnutí. Ulozto. Stream. Hd. Stáhnout. Česká. DVDrip. Celý Film. Zdarma. 720p. Download. 4k blu ray. Cz titulky. iPad. Full Movie. Watch Free. Český Dabing. Ke Shlednutí. Český Film. Film online. MP4. iPhone. České. Cz dabing..1080p. Avi