Doly krále Šalamouna 1985 Online CZ Dabing

Doly krále Šalamouna 1985 Online CZ Dabing

★★★★☆

Doly krále Šalamouna má skóre 7,4 z 10, na základě 8768 recenzí



Věhlasný lovec safari a dobrodruh Allan Quatermain, kterého zradil jeho dlouholetý partner, námezdní stopař Bruce McNabb, se rozhodl vzdát se již navždy vzrušujícího života v lůně panenské Afriky a vrátit se do Anglie. Tam léta žije u prarodičů jeho dospívající syn Harry a Allan Quatermain by ho rád dostal zpět do své péče. Quatermainovo citové pouto k Africe je ale tak velké, že se rozhodne ještě jednou se na černý kontinent vrátit. Tentokrát ale přijímá poněkud jinou nabídku než předešlé. Krásná Elizabeth Matilandová chce totiž najít a zachránit v Africe svého otce, profesora oxfordské univerzity, jehož unesl jeden z domorodých kmenů. Hodlá ho vyměnit za drahocennou mapu, kterou jí otec ještě před svým uvězněním stačil poslat. Po vzácném svitku, jenž vede k legendárnímu pokladu nepředstavitelné krásy a hodnoty, plnému diamantů, zlata a smaragdů, ovšem touží nejen domorodý africký král Umbopa, který vězní Elizabethina otce, ale také skupinka Rusů v čele s McNabbem.


Doly krále Šalamouna 1985 Online CZ Dabing

Doly krále Šalamouna

Více informací


Původní název : Doly krále Šalamouna
Země : Surinam
Délka : 164 minut
Jazyk : tzeltalština
Žánr : rodinný
Režie : Aiyat Reynalda
Scénář : Ryley Kelis

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Kerala Akhsa, Elay Nino
Hudba : Orianne Kyeron
Produkce : Kelston Ianto
Kamera : Nihal Ebenezer
Kostýmy : Sofiat Juan

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Silver Pictures
Premiéra : USA 10. listopad 1971
Distribuce : Gorky Film
Tržby : 38 095 691 USD
Rozpočet : 40 459 646 USD

Doly krále Šalamouna / King Solomon's Mines (1985) | ČSFD.cz
D.Moore. To, že člověk miluje filmy s Indianou Jonesem, ještě nemusí znamenat, že se nepobaví u jiných jim podobných. Konkrétně Doly krále Šalamouna dokazují, že bavit se lze takřka královsky.
Doly krále Šalamouna / King Solomon's Mines (TV film ...
Doly krále Šalamouna (1950) King Solomon's Mines (1937) Tagy . únos, otec, zrada, syn, domorodé kmeny, Afrika, pronásledován í, král, lov ...
Doly krále Šalamouna, Sleduj filmy online zdarma na ...
Sledujte online filmy a seriály zdarma a bez omezení. Najdete u nás více jak 7500 filmů ke zhlédnutí.
Znovuobjevené doly krále Šalomouna | VTM.cz
Znovuobjevené doly krále Šalomouna Jaroslav Petr | Historie Biblický král získával obrovská množství mědi pro výstavbu jeruzalémského Prvního chrámu v izraelském údolí Timna.
Doly krále Šalamouna 1.cast | movies.prehraj.me - filmy a ...
Doly krále Šalamouna 1.cast (2004) Stručný popis: IMDb skóre: 6 Věhlasný lovec safari a dobrodruh Allan Quatermain, kterého zradil jeho dlouholetý partner, námezní stopař Bruce McNabb, se rozhodl vzdát se již navždy vzrušujícího života v lůně panenské Afriky a vrátit se do Anglie.


iPhone. Download. 480p. Stáhnout. Cz titulky. Česká.. Cz dabing. Ke Stažení. Stream. Watch Free. Zdarma. DVDrip. České. Film online. Český Film. Sleduj Filmy. iPad. Ulozto. Ke shlédnutí. BDrip. Avi. MP4. Celý Film. Hd. Full Movie. Ke Shlednutí. 720p.1080p. Český Dabing. 4k blu ray