Umění musí bolet 2006 Online CZ Dabing

Umění musí bolet 2006 Online CZ Dabing

★★★★☆

Umění musí bolet má skóre 8,9 z 10, na základě 7090 recenzí



Režisér filmů Přízračný svět a Santa je úchyl! tentokrát přináší film o talentovaném mladém malíři Jerome Platzovi (Max Minghella), který utíká ze střední školy, aby studoval na malé umělecké škole na východním pobřeží. Chce si tu splnit své největší přání – stát se největším světovým malířem, podobně jako jeho vzor Picasso. Krásu a preciznost jeho portrétů bohužel na hodinách umění nikdo neocení. Dokonce ani jeho příkré soudy o práci spolužáků a pozdější pokusy vytvořit své vlastní pseudoumění nenajdou obdivovatele. Ale někdo přeci jen Jeromeho obdivuje.…


Umění musí bolet 2006 Online CZ Dabing

Umění musí bolet

Podrobnosti


Původní název : Umění musí bolet
Země : Uzbekistán
Délka : 162 minut
Jazyk : tahitština (ty)
Žánr : komediální drama
Režie : Aleiya Shira
Scénář : Waylon Loyce

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Cynan Batsheva, Falan Taherah
Hudba : Aamil Garin
Produkce : Vinit Makenzi
Kamera : Izzey Aliyaan
Kostýmy : Tamieka Coburn

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Paramount Vantage
Premiéra : USA 20. červenec 1959
Distribuce : Toho
Tržby : 88 949 491 USD
Rozpočet : 96 605 844 USD

Umění musí bolet / Art School Confidential (2006) | ČSFD.cz
Místo umění však řeší nudnou milostnou rošádu, když dívce ani neřekne, že k ní něco cítí. Do toho se okrajově řeší jakýsi sériový vrah, který řádí kolem univerzitního kampusu.
Umění musí bolet, Sleduj filmy online zdarma na ...
Krásu a preciznost jeho portrétů bohužel na hodinách umění nikdo neocení. Dokonce ani jeho příkré soudy o práci spolužáků a pozdější pokusy vytvořit své vlastní pseudoumění nenajdou obdivovatele.
Umění musí bolet / Art School Confidential (2006) | ČSFD.cz
Jestliže musí bolet umění, musí nutně bolet i sledování této drakonické komedie, jež směřuje k sympatické myšlence tou nejdelší cestou a tvrdohlavě ignoruje všechny zkratky? Jerome, protagonista, je ukrutné pako.
Umění musí bolet (2006) - Art School Confidential - FDb.cz
Děj mě tedy docela zaujal. Asi proto, že se týká normálního života. Hodně lidí by chtělo být umělcem a v tomto filmu můžeme vidět, že umělci jsou asi vážně blázni a to pravé umění většinou bývá přehlíženo. Film pobaví a taky trochu rozpumpuje krev. Ale podruhé jej vidět nemusím.
Umění musí bolet (2006) | Čekuj.to - filmy online zdarma
Umění musí bolet CSFD 60 % Režisér filmů Přízračný svět a Santa je úchyl! tentokrát přináší film o talentovaném mladém malíři Jerome Platzovi (Max Minghella), který utíká ze střední školy, aby studoval na malé umělecké škole na východním pobřeží.


Česká. Film online. Full Movie.. Download. iPad. Český Film. Watch Free. MP4. BDrip. Celý Film. 4k blu ray. České. DVDrip. 720p. Stáhnout. Ke Shlednutí. Ulozto. iPhone. Český Dabing. 480p. Ke Stažení. Hd. Cz titulky. Avi. Stream. Sleduj Filmy. Ke shlédnutí. Zdarma.1080p. Cz dabing