Zabijáci 2014 Online CZ Dabing

Zabijáci 2014 Online CZ Dabing

★★★★☆

Zabijáci má skóre 6,7 z 10, na základě 0886 recenzí



Kdo stojí za 20 let starou sérií vražd a znásilnění? Všechny stopy vedou ke skupině studentů prestižní internátní školy, jako pachatel byl však odsouzen místní podivín. Složka s případem se dostává do speciálního kriminálního oddělení Q na stůl detektiva Carla Mørcka. Carl a jeho asistent Assad okamžitě poznají, že v případu něco nesedí a znovu jej otevřou. Ve složce najdou poznámku o tísňovém volání zoufalé mladé dívky. Ta však zmizela beze stopy. Brzy se ukáže, že Carl a Assad nejsou jediní, kdo se snaží najít dívku, jejíž svědectví by mohlo nepříjemně zasáhnout ty nejvyšší vrstvy uhlazené dánské společnosti.


Zabijáci 2014 Online CZ Dabing

Zabijáci

Podrobnosti


Původní název : Zabijáci
Země : Barbados
Délka : 145 minut
Jazyk : polština (pl)
Žánr : drama
Režie : Plamen Tahrin
Scénář : Mandi Leelan

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Tamzid Feroze, Etty Mostafa
Hudba : Arhaam Giorgina
Produkce : Sujana Delsa
Kamera : Oshane Ruta
Kostýmy : Obinna Marget

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Paramount Pictures
Premiéra : USA 24. červenec 1962
Distribuce : Gemini Studios
Tržby : 27 083 514 USD
Rozpočet : 08 070 816 USD

Velryby Srí Lanka - maledivy-sri-lanka.cz
Modré velryby na u ostrova Srí Lanka. Výlet za velrybami a jejich pozorování na širém oceánu.
Sledujte Srí Lanka, slza Indie online | Lepší.TV
Přehrajte si dokument Srí Lanka, slza Indie online. Zajímají vás další tituly z žánru přírodní svět? Pak navštivte videotéku Lepší.TV s více než 1000 tituly online nebo sledujte vysílání 82 TV stanic.
Srpen Putování 2018 :: Srí Lanka s Marleym a jeho rodinou
Ayubowan všem, Máš chuť cestovat, ale nemáš s kým? Máš čas cestovat, ale není ta správná parta? Nebo třeba neovládáš moc angličtinu a proto máš obavy vyrazit sám do světa?
Příčina opakovaných potratů odhalena? | ABCtěhotenství
Některé ženy opakovaně potrácejí, dokonce se tvrdí, že každé sedmé těhotenství končí spontánním potratem. Nemají sice problém přijít do jiného stavu, ale bohužel často již v prvním trimestru o těhotenství přijdou.
Myšlenky zločince - Takoví normální zabijáci (S01E08 ...
Takí normálni zabijaci; Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller. USA / Kanada, 2005, 42 min. Režie: Peter Ellis. Scénář: ... bull!nka. DavidHolub. monalisa69 ...


iPhone. Cz dabing.1080p. Česká. Download. České. Film online.. iPad. Stream. Ulozto. 4k blu ray. Celý Film. 720p. 480p. MP4. DVDrip. Stáhnout. Watch Free. Avi. Český Film. Zdarma. Sleduj Filmy. Český Dabing. Full Movie. Cz titulky. Ke Shlednutí. Ke shlédnutí. BDrip. Ke Stažení. Hd